Strona 400 z 759 PierwszyPierwszy ... 300350390398399400401402410450500 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.991 do 4.000 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Nikt nie obiecywał, że kawały będą nowe. Będą takie, jakie mi się podobywują.
    rafal, pusc jeszcze raz ten o leniwcach

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Aaa - lubisz kawał, który już kiedyś słyszałeś? Jak Mamoń? Kurde... zara mje Rafał pogoni z wątku...
    Nowe kawały są w wątku humor. Tu same odgrzewane kotlety.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Gratki Rafał !

Czterysetnej strony !

Nieźle dajesz.Dawaj dalej !
    Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
    Landscape Photography

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękju za komentarze. Kolejna fota i kolejny głupi (i stary) dowcip:

998

Staruszek podchodzi do konfesjonału i nawija:
    - Mam 92 lata. Mam wspaniałą żone, która ma 70 lat. Mam dzieci, wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki, zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema...
    - Czy żalujesz, synu, tego grzechu?
    - Jakiego grzechu???
    - Co z Ciebie za katolik?
    - Jestem Żydem...
    - To czemu mi to wszystko opowiadasz?
    - Wszystkim opowiadam!!!
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar Ramzes_II
    Mieszka w
    Dębica
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Bardzo fajne ostatnie zdjęcie. Śledzę Twój watek i podpatruję pomysłów, kadrów etc. Rewelacja.
    A kawał mimo ze stary -to przedni
    E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dzięki Ramzes za ciepłe słowa. Kolejna fota i kolejny gupi dowcip:.

999

Pani kazała na lekcję przygotować dzieciom historyjki z morałem. Historyjki mieli dzieciom rodzice opowiedzieć. Następnego dnia dzieci po kolei opowiadają. Pierwsza jest Małgosia:
    - Moja mamusia i tatuś hodują kury - na mięso. Kiedyś kupiliśmy dużo piskląt, rodzice już liczyli ile zarobią, ale większość umarła.
    - Dobrze Małgosiu a jaki z tego morał?
    - Nie licz pieniędzy z kurczaków zanim nie dorosną. - tak powiedzieli rodzice
    - Bardzo ładnie.
    Następny Mareczek:
    - Moi rodzice mają wylęgarnie kurcząt. Kiedyś kury zniosły dużo jaj, rodzice już liczyli ile zarobią, ale z większości wykluły się koguty.
    - Dobrze Mareczku a jaki z tego morał?
    - Nie z każdego jajka wylęga się kura - tak powiedzieli rodzice.
    - Bardzo ładnie.
    No i wreszcie grande finale czyli prymas Jasio (pani łyka valium):
    - Łociec to mnie tak pedział: Kiedyś wujek Staszek w czasie wojny był cichociemnym. No i zrzucali go na spadochronie nad Polską. Miał przy sobie tylko mundur, sten'a, sto nabojów, nóż i butelkę szkockiej whisky. 50 metrów nad ziemią zauważył że leci w środek niemieckiego garnizonu. Niemcy już go wypatrzyli, więc dziadek Staszek wychlał całą whisky na raz, żeby się nie stłukła, odpiął spadochron i spadł z 20. metrów w sam środek niemieckiego garnizonu. I tu dawaja ! Pandemonium ! Wujek Staszek pruje ze sten'a! Niemcy walą się na ziemię jak afgańskie domki! Juchy więcej niż na filnach z gubernatorem Arnoldem. Z 80. ubił i jak skończyły mu się pestki wyjął nóż i kosi niemrów jak Boryna zboże. Na 30. klinga poszłaaaa, pozostałych wujek zarąbał z buta i uciekł.
    W klasie konsternacja. Pani, mimo valium w spazmach, pyta się:
    - Śliczna historyjka dziecko ale jaki morał?
    - Też się taty pytałem a on na to: "Nie wk...wiaj wujka Staszka jak se popije".
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Zdjęcie z numerem 999 :

Bardzo staranna,przejrzysta kompozycja.Ogląda się ją z przyjemnością,przypuszczam,że nie przypadkiem dobrałeś ją do tej numeracji.
    Młodzi,piękni,zakochani i Mur.To może byc różny mur...
    Naprawdę dobre,ruszające szare komóry.

Pozdrawiam.

PS: Przy następnej wrzucie mam zamykac pokój co by mi małoletnia nie weszła z nienacka ? ;
    Landscape Photography

| OlyJedi Awatar Ramzes_II
    Mieszka w
    Dębica
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Dzięki Ramzes za ciepłe słowa. Kolejna fota i kolejny gupi dowcip:.
    ..............
    Pani kazała na lekcję przygotować dzieciom historyjki z morałem. Historyjki mieli dzieciom rodzice opowiedzieć. Następnego dnia dzieci po kolei opowiadają. Pierwsza jest Małgosia:
    - Moja mamusia i tatuś hodują kury - na mięso. Kiedyś kupiliśmy dużo piskląt, rodzice już liczyli ile zarobią, ale większość umarła.
    - Dobrze Małgosiu a jaki z tego morał?
    - Nie licz pieniędzy z kurczaków zanim nie dorosną. - tak powiedzieli rodzice
    - Bardzo ładnie.
    Następny Mareczek:
    - Moi rodzice mają wylęgarnie kurcząt. Kiedyś kury zniosły dużo jaj, rodzice już liczyli ile zarobią, ale z większości wykluły się koguty.
    - Dobrze Mareczku a jaki z tego morał?
    - Nie z każdego jajka wylęga się kura - tak powiedzieli rodzice.
    - Bardzo ładnie.
    No i wreszcie grande finale czyli prymas Jasio (pani łyka valium):
    - Łociec to mnie tak pedział: Kiedyś wujek Staszek w czasie wojny był cichociemnym. No i zrzucali go na spadochronie nad Polską. Miał przy sobie tylko mundur, sten'a, sto nabojów, nóż i butelkę szkockiej whisky. 50 metrów nad ziemią zauważył że leci w środek niemieckiego garnizonu. Niemcy już go wypatrzyli, więc dziadek Staszek wychlał całą whisky na raz, żeby się nie stłukła, odpiął spadochron i spadł z 20. metrów w sam środek niemieckiego garnizonu. I tu dawaja ! Pandemonium ! Wujek Staszek pruje ze sten'a! Niemcy walą się na ziemię jak afgańskie domki! Juchy więcej niż na filnach z gubernatorem Arnoldem. Z 80. ubił i jak skończyły mu się pestki wyjął nóż i kosi niemrów jak Boryna zboże. Na 30. klinga poszłaaaa, pozostałych wujek zarąbał z buta i uciekł.
    W klasie konsternacja. Pani, mimo valium w spazmach, pyta się:
    - Śliczna historyjka dziecko ale jaki morał?
    - Też się taty pytałem a on na to: "Nie wk...wiaj wujka Staszka jak se popije".
    hahahahaha.... oplułem monitor. Nie ze względu na fotke, ta jest obłedna, ale dowcip mnie zabił
    P.S.
    Jak to jest - na fotkach widać ze osoby którym robisz zdjęcie, wiedzą o tym ze są fotografowane. Masz ich zgode czy jak? rozmawiasz z nimi, pytasz o pozwolenie ? Z tego co czytałem w Twoim wątku to starasz się nawiązać kontakt. Tak bez problemu sie zgadzają ? jakiej siły przebicia (uroku osobistego) uzywasz by ich przemóc ?
    E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Pierwszy dowcip )) później fotka, wszystko fajne !
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Masz dla @kasprzyka jakąś nagrodę ?

Za 4000 post.

Gratki.
    Landscape Photography

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów