Gratki Rafał !
Czterysetnej strony !
Nieźle dajesz.Dawaj dalej !![]()
![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Dziękju za komentarze. Kolejna fota i kolejny głupi (i stary) dowcip:
998
Staruszek podchodzi do konfesjonału i nawija:
- Mam 92 lata. Mam wspaniałą żone, która ma 70 lat. Mam dzieci, wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki, zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema...
- Czy żalujesz, synu, tego grzechu?
- Jakiego grzechu???
- Co z Ciebie za katolik?
- Jestem Żydem...
- To czemu mi to wszystko opowiadasz?
- Wszystkim opowiadam!!!
Bardzo fajne ostatnie zdjęcie. Śledzę Twój watek i podpatruję pomysłów, kadrów etc.Rewelacja.
A kawał mimo ze stary -to przedni![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Dzięki Ramzes za ciepłe słowa. Kolejna fota i kolejny gupi dowcip:.
999
Pani kazała na lekcję przygotować dzieciom historyjki z morałem. Historyjki mieli dzieciom rodzice opowiedzieć. Następnego dnia dzieci po kolei opowiadają. Pierwsza jest Małgosia:
- Moja mamusia i tatuś hodują kury - na mięso. Kiedyś kupiliśmy dużo piskląt, rodzice już liczyli ile zarobią, ale większość umarła.
- Dobrze Małgosiu a jaki z tego morał?
- Nie licz pieniędzy z kurczaków zanim nie dorosną. - tak powiedzieli rodzice
- Bardzo ładnie.
Następny Mareczek:
- Moi rodzice mają wylęgarnie kurcząt. Kiedyś kury zniosły dużo jaj, rodzice już liczyli ile zarobią, ale z większości wykluły się koguty.
- Dobrze Mareczku a jaki z tego morał?
- Nie z każdego jajka wylęga się kura - tak powiedzieli rodzice.
- Bardzo ładnie.
No i wreszcie grande finale czyli prymas Jasio (pani łyka valium):
- Łociec to mnie tak pedział: Kiedyś wujek Staszek w czasie wojny był cichociemnym. No i zrzucali go na spadochronie nad Polską. Miał przy sobie tylko mundur, sten'a, sto nabojów, nóż i butelkę szkockiej whisky. 50 metrów nad ziemią zauważył że leci w środek niemieckiego garnizonu. Niemcy już go wypatrzyli, więc dziadek Staszek wychlał całą whisky na raz, żeby się nie stłukła, odpiął spadochron i spadł z 20. metrów w sam środek niemieckiego garnizonu. I tu dawaja ! Pandemonium ! Wujek Staszek pruje ze sten'a! Niemcy walą się na ziemię jak afgańskie domki! Juchy więcej niż na filnach z gubernatorem Arnoldem. Z 80. ubił i jak skończyły mu się pestki wyjął nóż i kosi niemrów jak Boryna zboże. Na 30. klinga poszłaaaa, pozostałych wujek zarąbał z buta i uciekł.
W klasie konsternacja. Pani, mimo valium w spazmach, pyta się:
- Śliczna historyjka dziecko ale jaki morał?
- Też się taty pytałem a on na to: "Nie wk...wiaj wujka Staszka jak se popije".
Zdjęcie z numerem 999 :
Bardzo staranna,przejrzysta kompozycja.Ogląda się ją z przyjemnością,przypuszczam,że nie przypadkiem dobrałeś ją do tej numeracji.
Młodzi,piękni,zakochani i Mur.To może byc różny mur...
Naprawdę dobre,ruszające szare komóry.
Pozdrawiam.
PS: Przy następnej wrzucie mam zamykac pokój co by mi małoletnia nie weszła z nienacka ? ;![]()
Landscape Photography
hahahahaha....oplułem monitor. Nie ze względu na fotke, ta jest obłedna, ale dowcip mnie zabił
P.S.
Jak to jest - na fotkach widać ze osoby którym robisz zdjęcie, wiedzą o tym ze są fotografowane. Masz ich zgode czy jak? rozmawiasz z nimi, pytasz o pozwolenie ? Z tego co czytałem w Twoim wątku to starasz się nawiązać kontakt. Tak bez problemu sie zgadzają ? jakiej siły przebicia (uroku osobistego) uzywasz by ich przemóc ?![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Pierwszy dowcip)) później fotka, wszystko fajne !
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Masz dla @kasprzyka jakąś nagrodę ?
Za 4000 post.
Gratki.
Landscape Photography