Kadr bardzo udany... a obróbka... hmm idę ją przetrawić, wypowiem się później.
Kadr bardzo udany... a obróbka... hmm idę ją przetrawić, wypowiem się później.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Kadr dobry, koleś właśnie wraca z obiadu w Mac'u (fuuuu...), co sugeruje tabliczka w tleObróbkę też muszę przetrawić. Dół zdjęcia mi leży, ale góra jakoś mniej.
Fajowa, dynamiczna fota (nie tyle człek co otoczenie , chmury). Mina luzaka także...za chwilę będzie tornado i rozpirzy pół miasta, ale co to dla niego, był przecież w McD i zaraz haftnie.. .
Obróbka taka jak "pamiętny" spacer z psem i efekt asfalt/woda![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
K...wa, chyba masz wyłączność na pozytywne komentarze!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Obróbka - pseudoHDR. Pięć fot z jednego rawa od -2EV do +2EV (warunek - fota musi być trochę niedoświetlona - chmury nie mogą być mocno wypalone).
A potem paradoksalnie w Psie podnoszę na maksa kontrast (krzywe), przerabiam na BW i wychodzi takie cóś. Mój prywatny patent.
Oo, wczoraj przeoczyłem...
Kompozycja ekstra, obróbka...dziwna.
Nawet mi sie podoba ale wydaje mi się, ze twarz wyszła nienaturalnie.
Reszta jest Ok ale twarz... Wydaje mi się, że to to, o czym pisał Qbic, HDR na czlowiekach wychodzi trochę niesamowicie![]()
W sumie to... wszystko napisał Rocco. Nie do końca widzi mi się obróbka ale i tak - mniodzio. Mina i beztroska chłopaka, lekkość z jaką pomyka na tej desce, za chwilę zrobi back-flipa.
Ciekawa fotka, czy ja jej już gdzieś nie widziałem.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Ostatnie fajniutkie, tylko ta twarz jak po ospie.. no cóż taka natura tej techniki.
Co by nie było jestem na tak![]()
Cóż może być piękniejszego od spaceru na świeżym powietrzu w piękny pogodny dzień?
Wieczór w zadymionym barze nad butelką wódki...