W takim razie czapki z głów - rzadko się zdarza aby weterani dawali na koncertach z siebie wszystko... widac kasę jeszcze mają ze starych zapasów a i frajdę musi im to przynosićZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
W takim razie czapki z głów - rzadko się zdarza aby weterani dawali na koncertach z siebie wszystko... widac kasę jeszcze mają ze starych zapasów a i frajdę musi im to przynosićZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Zdjęcie 652 super dla mnie z racji, że naszą pasją są zdjęcia z muzykami , tylko szkoda, że mnie na nim nie ma z Robertem S.
Nie kumam. Na 652 jest Robert S. we własnej osobie.Zamieszczone przez Edward
Racja, tylko szkoda. że obok niego na zdjęciu nie ma mnieZamieszczone przez Rafał Czarny
wtedy moja kolekcja by się powiększyła.
Rafał, bardzo lubię zdjęcia koncertowe, a numery 643 i 653 są moim zdaniem świetne. Szczególnie podoba mi się 643, bo jak już ktoś napisał, "każdy element kadru żyje", nie ma tam pustej i zbędnej przestrzeni. A na 653 jest fantastyczne światło, które podkreśla atmosferę. To lubięKilka zdjęć z gościem na dworcu też ok, dość ekspresyjne, ale jakoś nie zatrzymały mnie.
Pzdr
Dziękuję za komentarze. Mnie się najbardziej podoba 650. Pasuje IMHO do atmosfery koncertu.
Tymczasem kolejna fota:
654
O ile ostatnie zdjęcie jakoś mi nie podchodzi, to te koncertowe bardzo udane. D3 to to nie był, więc szumy dają o sobie znać, ale cóż
Bardzo dynamicznie. I kolorowo. Kadry dopracowane. Mnie osobiście akurat 650 najmniej się podoba. Najbardziej chyba 651, choć szkoda jakości...
Pzdr
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Rafał, masz więcej z The Cure czy tylko te?
PS. Luuuubię The Cure.
Dziękuję, gratuluję wrażeń z koncertu bo 3h do całkiem sporo.