Czy to mozliwe aby Twoje komentarze mowiły coś o Tobie (dot. fot 670 i 673)Zamieszczone przez zyziza
![]()
Czy to mozliwe aby Twoje komentarze mowiły coś o Tobie (dot. fot 670 i 673)Zamieszczone przez zyziza
![]()
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
674
Sympatyczne,szkoda,że "przerabiane".
Rafał zrobił HDRa!
Albo może insze DRI. Kadr fajny, obróbka to mi raczej pasuje do fotek architektury czy krajobrazu a nie do streetu.
Ale wygląda całkiem nieźle
Sierść na pieskach sprawia wrażenie cyfrowego renderingu.
dla mnie bomba..
podoba sie
674 - dla mnie zupełnie niezrozumiały zabieg i nieudany, bo niczemu nie służy. Dużo lepsze byłoby w kolorze z wyraźnym kontrastem, czy kontrastowym B&W. A tak w ogóle, to na drzewie się coś okropnego dzieje... :/ Nie kombinuj aż tak![]()
674. fotka ciekawy eksperyment i śmiały! Ogólnie lekki temat - łykendowy spacer, został dociążony tą obróbką. Chociaż wynikła z tego ciekawa, jakby płynna postać asfaltu, ruchomy grunt pod ...łapami.
Ale widać, że "rozwydrżone" Publikum żąda od Autora innych fotek![]()
Witam
Rafał przyzwyczaił wszystkich do świetnych zdjęć, kiedy te się opatrzą publika żąda jeszcze lepszych itd.
Mnie poza wybranymi zdjęciami z ulicy, aktami bardzo podobają się prezentowane tutaj portrety. Te wydają mi się prawdziwymi perełkami w tym wątku.
Pozdrawiam
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
675
Łysy facio z tyłu wyraźnie sie upozował i przybrał miły wyraz twarzy
Całośc raczej przeciętna, nic mnie tu nie nie zatrzymało na dłużej.