Strona 259 z 759 PierwszyPierwszy ... 159209249257258259260261269309359 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.581 do 2.590 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Czy ktoś prócz mnie widzi jak dobrze z oczu patrzy tej psinie, a jak kaprawo z oczu patrzy temu dżentelmenowi?
    Czy ja wiem?
    Psina ma rzeczywiscie słodkie spojrzenie.
    Facet jednak nie wydaje mi sie zły, raczej taki lokalny cwaniaczek
    Chociaż ten sznur na przegubie, przywiązany do psiej obróżki wygląda już niezbyt słodko.
    Tak, jakby facio zabrał pieska wyłącznie dla podniesienia swojej atrakcyjności (zwłaszcza u dzieciaków) i podniesienie dochodów.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    668- czyżby chodziło o prowadzenie działalności bez zezwolenia, niezbyt radosne miny artystów są w kontraście z portretami które maja w ofercie, 669- piesek fantastiko a właściciel mógłby zainwestować w jakąś gustowną smyczkę a nie tak na sznurku tym bardziej, że jak widać instrumentów ma wiele. Pozdrawiam.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    669. fajoskie. Ten wzrok...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Senkjuforkoments. Next fota:

670
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

diabolique
    Gość
    Witam.
    Przyznaję, że dość rzadko komentuję, bo czuję się ledwo co obytym z aparatem amatorem, który jeszcze musi trochę o fotografii się dowiedzieć, by komentować foty doświadczeńszych kolegów. Ale za to oglądam foty forumowiczów regularnie. Twoje też. I zauważam pewną zmianę jakościową. To oczywiście subiektywne odczucie, niemniej jednak postanowiłem się nim tutaj podzielić.
    W Twoich wcześniejszych pracach dało się zauważyć poszukiwanie kadru, owej chwili "gdy wszystko jest w równowadze", "decydującego momentu", czy jak tam to jeszcze jest nazywane w literaturze. Od chwili, gdy pokazujesz foty zrobione Ricohem odnoszę wrażenie, że celem nie jest szukanie kadru, tylko przekaz "popatrzcie jak blisko podchodzę a oni mnie nie zauważyli!". Brak jest w tych zdjęciach jakiejś opowieści, czy jakże ważnego dla streeta kontrastu (nie w obróbce tylko w kadrze: młody-stary, wysoki-niski, pies-kot itp.), tego zderzenia, które czyni street ciekawym.
    Ufff, rozpisałem się jak chyba nigdy. Jeszcze raz podkreślam, że nie jest to jakaś wiążąca opinia zawodowego krytyka, tylko subiektywne odczucia miłośnika streeta
    pozdro

| OlyJedi Awatar barteq
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Tak sobie przejrzałem wątek... troszeczkę tylko bo jest mega wielki

Zaszokowała mnie E-Destrukcja, obłęd po prostu
    Poza tym fota 147 jest niezła i 130 też ciekawa (wszystkie gdzieś na początku wątku).

Jest tego tyle, że nie ogarnę ale miałem szczęcie i trafiłem na:
    http://www.marekhlasko.republika.pl/...d_PC260783.jpg

R E W E L A C J A !
    E-30 / 12-60 / ...
    http://ramian.pl

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze. Alakin, sam robisz street foto, więc wiesz najlepiej, że chcąc mieć dobre zdjęcia uliczne, trzeba je po prostu... wychodzić. Długie godziny łazikowania procentują potem fajnymi ujęciami.

Mam świadomość, że moje foty od kilku miesięcy nie są wysokich lotów. Wynika to z tego, że niewiele chodzę z aparatem po mieście. Bo zima. A jak jest zima, to musi być zimno. Ricoh nie ma nic wspólnego z moim spadkiem formy. To naprawdę rewelacyjna zabawka do ulicznictwa. Po prostu zdjęcia które nim zrobiłem, powstały "z doskoku". Gdzieś tam przechodziłem i fotnąłem.

Jak się zrobi cieplej, to znów zacznę łazikowanie na maksa. I foty wtedy będą z pewnością lepsze.

Tymczasem kolejne:

671

672
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

diabolique
    Gość
    Bo zima. A jak jest zima, to musi być zimno.
    O tak... mnie też to dokucza i przekłada się na ilość dobrych (czyt. ciekawych) fot.
    Więc zastępczo ćwiczę się w sporcie na hali
    pozdro

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Rafał, by skomentować ostatnie dwa, zacytuję ciebie:

Mam świadomość, że moje foty od kilku miesięcy nie są wysokich lotów.
    Niestety, ostatnie dwa są mało ciekawe. Do końca prawdą powyższe zdanie też nie jest, bo miałeś kilka naprawdę dobrych zdjęć tej zimy. Racja, że mniej, niż w ciepły sezon, ale bez "przesadyzmu", kilka wysokich lotów było
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Niop... j,w.

Rafał może znów jakaś odskocznia w postaci nagich kobiet

Jak tam studio?
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów