Dziękju for komentarze.
Następna fota świeżutka jak ciepła buła. Właśnie wróciłem ze znakomitego koncertu - na focie Richard Bona. Fota wybrana na szybko, bo trza iść spać.
699
Dziękju for komentarze.
Następna fota świeżutka jak ciepła buła. Właśnie wróciłem ze znakomitego koncertu - na focie Richard Bona. Fota wybrana na szybko, bo trza iść spać.
699
Witam
Ostatnie i przedostatnie zdjęcia bardzo fajne. Zwłaszcza 698, zdjęcia dzieci to chyba mój ulubiony "nurt" w tym wątku.
Pozdrawiam
Jak widać koncertujący skoncentrował się na skoncentrowanym na nim kadrze
I czytając z ust widać literkę ostatnią ...u![]()
Ostatnie zdjęcie (koncertowe) to 800 ISO z E500, fota rozjaśniona przy wołaniu rawa o 2/3 EV. Czyli w sumie 1250 ISO. Lekko odszumiona. Nikt nie zauważył, że wyszedł (przez przypadek) efekt jakby trójwymiarowy? To dzięki tłu i szerokiemu kątowi.
Kolejna fota uliczna (tu dla równowagi w przyrodzie dodałem ziarno) - mój Kacper daje pieniążka ulicznemu grajkowi.
700
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 21.04.08 o 10:49
698. Inne , ciekawe ujęcie, niestandardowe (podobają mi się niestandardowe ujęcia), kolorystyka ciepła, dziecięca
700. tu dałeś czadu! Przyzwyczajony jestem do takich obrazków ale u dorosłych, "żebrami" zgorzkniałych trudami życia ludźmi, smutnych. A tu naopak, nie dość, że mały grajek obdarowuje pieniążkiem przechodnia (tak to widzę, choć opis jest odwrotny) to jeszcze robi to z uśmiechem. Fajny, ciepły "baby street"![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dziki za komentarze. Kolejna fota:
701
To z koncertu fajne, dynamiczne.
Gostek chyba gapi się na Ciebie![]()
Kocertowe 699 ciekawe, znów byłeś blisko. Postać ma swoistą dynamikę, prawa ręka w ruchu, natomiast lewa na gitarze statyczna i sama gitara ostra (widać wszystkie struny), nieźle gra oświetlenie. Tylko ciemnoskóra twarz trochę utonęła w mroku, ale to spojrzenie![]()
699 - zazdroszczę. Niestety nie byłem. Wydaje mi się za to, że w 98mym towarzyszył Patu Methenemu w Zabrzu. A może to był Herbie Hancock ? Bo ja młody gówniarz wtedy byłem![]()