Foty robiłem tylko przez chwilę. Ja mam tak, że jak zaczynam focić, to koncentruję na tym całą uwagę. Szkoda mi było koncertu na focenie.
Foty robiłem tylko przez chwilę. Ja mam tak, że jak zaczynam focić, to koncentruję na tym całą uwagę. Szkoda mi było koncertu na focenie.
Nie tylko tyZamieszczone przez Rafał Czarny
Jak idę na koncert, to na jakiś dobry, bo lubię posłuchać dobrej muzyki. Lubię też zdjęcia koncertowe, więc zawsze biorę aparat, a focenie i słuchanie trudno pogodzić :/ I zawsze muszę to jakoś dzielić, z bólem serca
![]()
Hej hej... zajrzałem tu tylko dlatego, że Willow mi sprzedał info, że dysponujesz nową ninja-zabawką, którą włazisz ludziom do nosów, itepe.
Warto było zajrzeć.
Pozdrowienia znikąd.
Dziękuję za komentarze. Eelmika, jeszcze Ci się ten badziewny plasticzak nie rozsypał.
Kolejna fota:
"Ty już mnie nie kochasz..."
658
Szum psuje (MASAKRUJE) twarze :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Olać szum. Bardziej mnie martwi, że coś psuje (MASAKRUJE) tę miłość...Zamieszczone przez grizz
![]()
Mnie martwią obie rzeczyZamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
Ma się bardzo dobrze, kurz sprzątam na bieżąco, szkła bez zarzutu (nawet to topione w berlinie, w deszczu też pracuje jak trza), chociaż używane... (+ 17-40 nowe)Zamieszczone przez Rafał Czarny
Następny przystanek to półka wyżej lub następca lub inny (żółty) regał i jego wysokie półki. Ale z pełnej klatki nie zrezygnuje.
Tobie by się przydało m8...![]()
Eeeee, jeszcze bym zgubił.Zamieszczone przez eelmika
Gdybym miał dwie metalowe kule, to jedną bym zgubił, a drugą zepsuł.
Grizz, Suchar!!! Się nie znacie na sztuce przez duże Szy.![]()
A tak na serio, to ziarnem ratowałem poruszenie foty. Zaintrygowały mnie złe emocje emanujące od tej pary, dlatego ją ratowałem (fotę, nie parę). Niestety, poruszyłem mimo stabilizacji...
No to kolejne dwie foty z dzisiejszego spaceru (tym razem ostre i bez ziarna):
659
660
Świetna maszyna, powoli zaczyna się sezon. Dla mnie on trwa praktycznie cały rok bo motorem jeżdżę do szkoły.![]()
![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr