Strona 18 z 23 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 228

Wątek: "Wszyscy mają mambę, mam i ja"

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    Saboor, bardziej mi odpowiada oryginalna wersja autora. Wg mnie, Twoja wersja to zbyt mocny HDR.

Każdemu według potrzeb. ? Wiesz naturalnie co to jest HDR? Jasne, że Wiesz! ?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Każdemu według potrzeb. 😃
    Oj... potrzeb to ja mam dużo...

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Wiesz naturalnie co to jest HDR? Jasne, że Wiesz! 😃
    Coś tam wiem...

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    Oj... potrzeb to ja mam dużo...

Coś tam wiem...
    No to prawie tak jak ja...?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Pewnie się nie znam, ale całościowo, to jednak wolę oryginał.
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Pewnie się nie znam, ale całościowo, to jednak wolę oryginał.
    Masz rację...................... Nie znasz się
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Masz rację...................... Nie znasz się
    Spoko, discopolo rzondzi
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    Foty z LA mi się podobają, Sekwoje super, piękne i imponujące drzewa.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    Foty z LA mi się podobają, Sekwoje super, piękne i imponujące drzewa.
    Trza oglądać bo tego u nas nie ma

---------- Post dodany o 22:54 ---------- Poprzedni post był o 22:47 ----------

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Spoko, discopolo rzondzi
    Discopolo jest OK..., że zacytuję fragment znanej mi piosenki:

".. Nigdzie nie znajdziesz takiego, pięknego, zdolnego jak ja,
    Nigdzie nie znajdziesz..., bo takich już niema.
    Jak dinozaury wymarły, jedyny egzemplarz to ja,
    Nigdzie nie znajdziesz, bo takich już nie ma..."

To o mnie
    Podaj maila to ci wyślę

Sorry Piotrze z Wrocławia już zamilkam
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar piotrekmor
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria
    Mirek - dzięki za Twoją wersję zdjęcia, również wygląda ciekawie i pokazuje kierunek, w który powinno to wszystko pójść. Najlepsze jest to, że uwaga skupiła się na zdjęciu, na które poświęciłem chyba najmniej czasu. Dodałem je bardziej jako ciekawostkę i pokazanie prawdziwej wielkości drzew. Jak widać, zdjęcie stało się bohaterem ostatnich kilku postów

Co do obróbki, to wszystkie zdjęcia "wywołuję" w Lightroomie i prawdę mówiąc, głównie na tym programie chciałbym się skupić. Wydaje mi się, że wykorzystuje może z 30% tego co oferuje Lightroom i wiem, że jeszcze trochę pracy przed mną.

Na koniec jeszcze jedna prośba. Nie mam problemu z tym, że ktoś proponuje swoje wersje danego zdjęcia, pokazując tym samym swój "styl" obróbki i postrzegania tematu. Prosiłbym jednak o nie odnoszenie się do czyiś propozycji i nie komentowanie czyjegoś punktu widzenia. Nie chciałbym, żeby w wątku, którego jestem poniekąd gospodarzem, panowała jakaś dziwna wzajemna przepychanka. Głównym tematem moich postów są podróże i chciałbym, aby to co pokazuję między innymi zainspirowało niezdecydowanych do wybrania się w różne zakątki świata. Czerpmy wszyscy radość z tych miejsc, ucząc się przy okazji lepszego przekazu.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez piotrekmor Zobacz posta
    Mirek - dzięki za Twoją wersję zdjęcia, również wygląda ciekawie i pokazuje kierunek, w który powinno to wszystko pójść. Najlepsze jest to, że uwaga skupiła się na zdjęciu, na które poświęciłem chyba najmniej czasu. Dodałem je bardziej jako ciekawostkę i pokazanie prawdziwej wielkości drzew. Jak widać, zdjęcie stało się bohaterem ostatnich kilku postów

Co do obróbki, to wszystkie zdjęcia "wywołuję" w Lightroomie i prawdę mówiąc, głównie na tym programie chciałbym się skupić. Wydaje mi się, że wykorzystuje może z 30% tego co oferuje Lightroom i wiem, że jeszcze trochę pracy przed mną.

Na koniec jeszcze jedna prośba. Nie mam problemu z tym, że ktoś proponuje swoje wersje danego zdjęcia, pokazując tym samym swój "styl" obróbki i postrzegania tematu. Prosiłbym jednak o nie odnoszenie się do czyiś propozycji i nie komentowanie czyjegoś punktu widzenia. Nie chciałbym, żeby w wątku, którego jestem poniekąd gospodarzem, panowała jakaś dziwna wzajemna przepychanka. Głównym tematem moich postów są podróże i chciałbym, aby to co pokazuję między innymi zainspirowało niezdecydowanych do wybrania się w różne zakątki świata. Czerpmy wszyscy radość z tych miejsc, ucząc się przy okazji lepszego przekazu.
    Zawsze sie trafi we watku taki ktos kto sam nie fotografujac krytykuje innych.Krytykuje i neguje nie dlatego,ze praca jest zla czy gorsza od orginalu.Krytykuje tylko dlatego,ze chce dopiec osobie.Nie majac innej mozliwosci "msci" sie na zdjeciach. To tacy niby dorosli uzytkownicy.Musisz z tym zyc albo raportowac na biezaco.