Bardzo ładne. Zawsze mi się podobały. Zawsze, bo już niejednokrotnie je widziałem. Mają już troszkę latek chyba?
Bardzo ładne. Zawsze mi się podobały. Zawsze, bo już niejednokrotnie je widziałem. Mają już troszkę latek chyba?
Tak, zostały zrobione w 2013.
...
Fotki o których wspominałem wcześniej. Na nich było inne podejście do make upu, światła i obróbki niż miałem wcześniej. Coś w rodzaju eksperymentu. Na zdjęciu Little Patty wymalowana przez Patti Lu.
33.
34.
35.
I jeszcze inna sesja robiona z takim samym podejściem jak powyżej, czyli make up znacznie bardziej "błyszczący" niż normalnie się robi do zdjęć i obróbka, która miała tego nie maskować. Na zdjęciu Minty Keeratikan Uthairatana malowana przez Patti Lu:
36.
...
cześć,
miło popatrzeć, na makeup 'ie znam się jak mało kto ;P ale fajnie, ze nie ma plastiku.
co jednak mnie zatrzymało - to włosy - są prześwietnie zrobione! - > jesteś skłonny pokazać jak wyglądały przed retuszem?
Ciekawe, poznawcze.... i bardzo dobre.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
30 jest naprawde niesamowite.W duzym formacie na scianie(moze bardziej w kwadrat) i nic wiecej mi nie trzeba.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie