Nieznajowa-urokliwe miejsce, chciało by się powędrować.![]()
Nieznajowa-urokliwe miejsce, chciało by się powędrować.![]()
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Powoli zbliżam się do zakończenia wycieczki po Nieznajowej. No, nie może zabraknąć cmentarzyka tej wioski. Malutki, zabytkowy, więc pewnie okrojony obszarowo, gdy przypomnimy sobie o tym jak duża wioska była.
2345.
2346.
2347.
2348.
2349.
Miejsce, gdzie kiedyś była cerkiew/
2350.
2351.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Fajny reportaż z Twoich wędrówek po nieistniejących już wsiach.![]()
Te drzwi przypomniały mi las Dębina w Poznaniu. Większość należy do wodociągów miejskich i jest obszarem chronionym.
Ta część była ogrodzona płotem. Wodociągi postanowiły powiększyć teren chroniony i przesunęły płot o kilkadziesiąt metrów.
Niestety z płotem poszło im dość sprawnie, ale z ogromną bramą już nie. Była zrobiona z potężnych rur i zamknięta grubym łańcuchem i ogromną kłódką.
Stała sobie ta brama wbetonowana wśród drzew. Kiedyś ktoś przybił do drzewa deskę z napisem: "Furtka do lasu".
Jakiś czas temu byłem tam aby ją sfotografować, ale już jej tam nie ma.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Kiedyś tam przyjadę...![]()
zastanawiam się czasem, czy Ty ogarniasz w głowie te wszystkie miejsca (cmentarze, zapomniane wsie, pomniki, miejsca kultu religijnego, itd) które odwiedziłeś i sfotografowałeś. jest tego tak ogromna ilość, że nie sposób zapomnieć czegoś.?
na prawdę potężny materiał historii regionu
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie