Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
dokładnie, o tym zapomniałem![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jakoś nie czuję spięcia
Może powinienem już udać się do specjalisty?Zwróć uwagą na post 43 w którym odniosłem się pierwszy raz do łącznia patriotyzmu z kibicowaniem (co miało miejsce w postach 32 i 33). Trudno z niego wywieść wniosek, że mieszam te dwie rzeczy. Właśnie o tym, przewrotnie napisałem w poście 45- "Kto nie kibicuje nie jest patriotą".
Widać lepiej walić wprost![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czyli nie będzie roboty dla Tego Którego Niema?To dobrze Heniu, cieszę się niezmiernie. Idź więc z Olkiem i nie grzesz więcej.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Z patriotyzmem jest ten problem, że podczas ostatnich dwóch wojen światowych, pojecie to służyło uzasadnieniu zabijania. Na każdym froncie żołnierzom wmawiano, że walczą (zabijają) za ojczyznę![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Za Rodinu za Stalinu na Boj, na Boj, na Boj!
No tak też było...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Saboorze kochany, życie to ja mogę oddać za rodzinę, ale przenigdy nie podłożę się za jakiegoś nawiedzonego dupka czy inną grupkę kolesi manipulującą biednymi, zniewolonymi umysłami...
Przekładając to na teraźniejszość. Mojemu krajowi nie zawdzięczam nic, a wręcz odwrotnie... Więc niby dlaczego mam się dla niego poświęcać? A kim jestem? Jestem Polakiem, jestem Europejczykiem.
Ostatnio edytowane przez petreq ; 5.05.16 o 22:01