Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pax, Panowie
Gdyby Antares zachował się niestosownie, dałbym mu minusa. A, że i minusy i plusy podpisuję, wiedziałby że to ode mnie.![]()
Myślę, że nie ma takiej potrzeby natomiast podejście do sprawy barmichał78 jest super tak jak i ostatnia jego wrzuta. Sztuka ma wiele twarzy. Ideologia w fotografii jest niepotrzebna albo obraz do kogoś dociera albo nie i żadne nawet najlepsze teorie nie pomogą. To oczywiście moje własne spojrzenie fotoamatora, być może nawet przez małe "a".Przecie ja chłopa dopinguję, do wyrażania własnego spojrzenia a nie kopiowania czyichś tam wzorców.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
do dużego F się nawet nie przymierzam![]()
A ja z dużego F dawno wyrosłam![]()
Nie ma to jak zawodowcom![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()