225 kapitalne
z ostatniego kasa i Guliwer też super wyszło![]()
225 kapitalne
z ostatniego kasa i Guliwer też super wyszło![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Guliwer mógłby walczyć o nagrody ; ) na moje oko obróbka lekko za bardzo niszczy jasne partie obrazków - tu nie chodzi o efekt vizira i ja rozumiem że Twój zamysł tworzy specyficzny klimat ale 229 z nieskazitelną bielą było lepsze ; )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
I jeszcze suplement do zdjęć z festynu:
232 - Twarz lunaparku. To jest dopiero "miszczostwo" obróbki graficznej portretu
Pozdr
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Podoba mi się ta ostatnia seria. Głównie 'kasa' i 'Guliwer'![]()
The question is, who cares?
No przecież
Zawsze estetyka takich miejsc mnie poraża. Idzie w parze z przygotowaniem obiektu i jakością obsługi.
Rok temu zapłaciłem dychę, żeby moja córka mogła pozjeżdżać z takiej dmuchanej zjeżdżalni. Skończyło się na jednym zjeździe, po którym dziecko miało obtarte (dosłownie) do krwi stopy i tyłek, bo obsługa zapomniała po wyczyszczneniu zjeżdżalni spryskać jej takim "poślizgowym" środkiem w spray'u. Poszliśmy upomnieć się o zwrot kasy, ale właściciel powiedział, że po pierwsze jesteśmy jedyni, którzy się skarżą, a po drugie jak nam odda pieniądze, to nie zarobi. W sumie obydwa argumenty były prawdziwe...
Pozdr
Ciekawa jestem, czy jest u nas jakiś rynek usług oferujący takie artystyczne malowanie elementów wesołych miasteczek. A może to wszystko z odzysku z Zachodu?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ