Czy można zmienić jakoś ustawienia BK Focus aby ostrość była ustawiana od dali do bliskości?
Czy można zmienić jakoś ustawienia BK Focus aby ostrość była ustawiana od dali do bliskości?
Lubię sobie popstrykać.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 4.12.15 o 10:38
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ostatnio miałem możliwość zobaczenia na żywo em5 II.Jak bym miał kasę byłby mój,wygląd jak dla mnie naj z serii omd
Wiesz, M1 to sroga lekcja* udzielona mi przez Oly. Teraz już wiem, że Oly wypuszcza ~ czterech wersji aktualizacji do prosumer i top puszek.
Wiedząc to przypuszczam, że 3.0 doda fockus stacking do M5/2, w 4.0 natomiast spodziewam się 1080/50 i 2160/25.
* gdybym w czasie zakupu używki-nówki w $uper cenie wiedział, co oni wpakują do tej puszki na dzień końca cyklu życia produktu (wrzesień 2016) to nigdy w życiu bym jej nie sprzedał.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
I słusznie![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb