skąd Wy ludzie bierzecie takie widoki i takie mgły? macie jaką maszynę do produkcji mgiełek? zazdroszczę fot, widoków i mgieł no i tej maszynki... ja tez taką chcę![]()
skąd Wy ludzie bierzecie takie widoki i takie mgły? macie jaką maszynę do produkcji mgiełek? zazdroszczę fot, widoków i mgieł no i tej maszynki... ja tez taką chcę![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Wszystkie super a 183 naj![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mgieł tej jesieni rankami nie brakowało. ileż razy wkurzałem się, że znów nie mogę wyjść pofocić ... widoki to już inna bajka, szczególnie na Śląsku mi ich brakuje. Wracając do zdjęć, to kolejna seria przyjemna dla oczu.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
180, ostatnia seria też świetna
Ciekawe miejsce, próbowałeś robić tej mgle "timelapsy"?![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ostatnio edytowane przez Seba ; 4.11.15 o 16:56
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22