Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
odmieniaj jak lubisz![]()
a takie 'zaśmiecanie' to ja lubię - w końcu się coś dzieje
dobrze poznać różny punkt widzenia co do swoich zdjęć..
analiza i wytknięcie błędów - dawno tu tego nie było a na tym jakby nie było powinny opierać sie wątki autorskie (przynajmniej chciałabym by mój się na tym opierał)
dzięki temu można na sporo rzeczy spojrzeć nieco inaczej, zobaczyć swoje blędy i czegoś się nauczyć![]()
także dziękuję Panowie za dyskusję
co do samej instalacji nie zawsze dało się odejść czy zrobić krok w bok - ale owszem chyba trochę dałam ciała bo nie zastosowałam się do poniższego..
faktem jest że za wiele to tam się nie działo - a ja czułam pospieszanie przez niefotograficzna towarzyszkę podróży.. no ale pewnie można było to miejsce lepiej wykorzystaćZamieszczone przez bufetowa
![]()
tak czy inaczej jeszcze jedną wrzutę z tego miejsca będę Wam chciała pokazać - ale to później bo weekenda mamy i czas wybyć z Krakowa![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
do Włoch jeszcze może kiedyś wrócę - bo sporo materiału zostało - ale to przy okazji
tymczasem świeże sprzed tygodnia Karkonosze![]()
podróż do najkrótszych nie należała
- PKS Kraków - Wrocław 23:20 - 3:40
- PKS Wrocław - Szklarska 4:20 - 8:10
wysiedliśmy w Szklarskiej i na dzień dobry się rozpadało![]()
ale drałowaliśmy na Szrenicę w zamyśle mając przejście przez Śnieżne Kotły do jednego ze schronisk czeskich
niestety załamanie pogody, grad, wiatr i deszcz miał inne zdanie na ten temat![]()
więc przechadzkę przez Śnieżne Kotły zostawiliśmy na dzień kolejny
298 jedyne praktycznie zdjęcie z 1 dnia
![]()
299drugiego dnia pogoda była boska - słońce, mgły, deszcz i tak w kółko ze cztery razy
![]()
300 pomyślałby kto że już 300 zdjęcie![]()
a tu Śnieżne Kotły z Rybki za pożyczenie której serdecznie dziękuję Czarnemu![]()
![]()
301 Wędrówka zboczami Wielkiego Szyszaka
![]()
302 coraz bliżej Odrodzenia do którego zmierzaliśmy by spotkać się ze znajomą i zjeść ciepły obiad
![]()
![]()
![]()
![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ja to sobie poogladam widoczki z gór...dla mnie za wysoko![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Po trawie widać, że już jesień. Będzie więcej ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pogoda mniej więcej taka jaką ja tam miałem, chociaż mi przynajmniej nie padało![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
łooooo szkoda, że taka kiepska pogoda. Piękne góry i widoczki, niestety zakryte mgłą i chmurami. Warto tam wrócić przy ładniejszej pogodzie
będzie
wczoraj spotkałam się ze znajomi, którym pokazywałam kilka kadrów z Karkonoszy - i ze 2 - 3 osoby powiedziało dokładnie to samo
że też jak tam byli mieli lipę![]()
w tam za wysoko - wysoko to w Tatrach - a Karkonosze to taki spacerniaczek fajny![]()
szkoda nieszkoda - ja mgły lubię![]()
co prawda bardziej jak są okraszone pięknym wschodzącym słońcem, ale nie narzekam przynajmniej jest powód by tam jeszcze wrócić
303. jak byliśmy w Odrodzeniu to wyszło słońce - przepięknie świeciło - myśleliśmy że tak już pozostanie - nic bardziej mylnego- wyszliśmy na górkę i załamanie pogody jak się patrzy - chyba 4te tego dnia
![]()
A tu już foty z Samotni z ostatniego dniagdzie słońce tym razem nas rozpieszczało - co da się zauważyć na niektórych przejaranych fragmentach
![]()
304.
305.
306.
307. czas wracać - ostatnie spojrzenie na ten uroczy zakątek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()