Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Góry i zdjęcia piękne , ale te autostrady, które budują na szlakach koszmarne, zabijają dzikość i klimat bycia bliżej natury. Człowiek patrząc pod nogi może się zapomnieć czy jest w górach , czy idzie do jakiegoś marketu![]()
Olympus E-PL7 dual kit 14-42mm , panasonic 20m f1,7
Początkujący za obiektywem ...
Apetyczne, zwłaszcza pierwsza wrzutka (najmglistsza) - czuję zapach wilgoci, jesieni i czegoś fajnego... chyba gór![]()
Czuć zew gór. Przypomniał mi się ktoś klęczący na tym mostku koło Samotni. Zgadnij kto
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
zwłaszcza że akurat w ten dzień słoneczko wyszło - co niekoniecznie oznacza że było ciepło - bo akurat w tamtym miejscu wiało pierońsko![]()
ale i tak fajnie było - góry zawsze cudownie resetują głowęa o to chodziło
![]()
Przyjemne w odbiorze widoki![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Przepiękne widoki i koszmarne "autostrady". W Bieszczadach też zaczynają robić schodki na podejściach. Dzikość znika.
Brawo Ula, piękne zdjęcia![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||