Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Fajny ten kolorowy festiwal
Foty zacne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Druga wrzuta.
GG142 - W klimacie kolorowym - pięknie podkreślone usta
GG143 - Avatar - selfie na niebiesko i nie na wesoło.
GG144 - Avatar
GG145 - Kolorowy kwartet.
GG146 - Zapylanie.
GG147 - Też złapane fajne kolory. Ciekawe czy wyszło przypadkowo?
GG148 - Szast-Prask
GG149 - Avatarowa Telimena.
GG150 - Urocze selfie.
GG151 - Ale szaleństwo, normalnie dzika feria kolorów i niespotykana spontaniczność![]()
![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Zajebiste. Ciekawe dlaczego tych nie zrobiłeś ahtystycznie b/w?
The question is: What is a Mahna Mahna?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ale, no co Ty? Musi być bwJeno beret i fajkę nabyć powinienem. Espeszjali for ju
GG152 - Dla Romusiuniuniuniuncia specjalnie. Polowałem długo by plecak-miso był wyżej i bardziej wyeksponowany ale się nie udało. Drugie, widzę, że chyba będzie poprawa tej foty bo plecak-misio i materiał na bluzie tej pani mają taka samą fakturę. Będzie fajnie to zaakcentować. Jak myślisz Romeczusiu?
![]()
---
---