Mnie się podobają mazaje i wineta mi nieprzeszkadza, widać autor tak chciał, a może jako, że rozgorzała dyskusja nad pracami należy napisać artysta![]()
Mnie się podobają mazaje i wineta mi nieprzeszkadza, widać autor tak chciał, a może jako, że rozgorzała dyskusja nad pracami należy napisać artysta![]()
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Stoję przed poważnym dylematem. Sprzedać aparat w diabły czy jeszcze coś próbować. Vena mnie opuściła zupełnie i wrócić nie ma zamiaru. Może wysłać trzeba aparat na urlop. Bo babole sadze niem okrutneMoże choć trochę narracją nadrobię
Rzućcie proszę okiem i co Wy na to? Czy podoba się Wam taka obróbka?
Zdjęcia z Dni Nato. W zasadzie na tym pokazie chciałem być najbardziej. Frecce Tricolori. Samoloty to Aeromacchi MB-339.
GG238 - Nadciągają. Na początku pokazu maszynom towarzyszy, odtwarzany hymn włoski. "Fratelli d'Italia..."
GG239 - Solista
![]()
GG240 - Grupowo bez solisty. W tle muzyka: "Stringiamci a coorte, siam pronti alla morte, siam pronti alla morte, l'Italia chiama."
GG241 - Solista wyskakuje "znikąd". Tu już kończy się hymn (cały, wszystkie zwrotki) i zaczyna się odtwarzać Andrea Bocelli
GG242 Końcowy przelot. Wielkie tadaaaammm... i Bocelli kończy swoje "Time to say goodbye"
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1