cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Pojeździliśmy autami to teraz wybieramy się na Festiwal Kolorów do Parku Chorzów. Pola Marsowe. Do Krakowa nie udało mi się pojechać a do Chorzowa w zasadzie zdążyłem na dwa ostatnie wyrzuty. Teoretycznie byłem przygotowany na wyjazd z synem i d-żoną, miałem kolorki i odpowiednie ofoliowanie aparatu ale rodzina stwierdziła że nie jedzie a ja wyskoczyłem bez folii.
Tak to znalazłem się na brzegu szalejącego tłumu. Tłumu który chętnie pozował do zdjęć a także robił sobie niewyobrażalne ilości selfiePogoda była kompletnie do bani, zachmurzone mocno niebo, zbierało się na deszcz. Nawet miale cicha nadzieję, ze będzie pompa jak diabli bo takich fotek w ulewie jeszcze z festiwalu kolorów nie widziałem
Niestety nawet nie pokropiło... ciemnica była, miałem do tego ciemnozooma (Ad. rejs i tekst do Apz-ta: Nie nazywaj mnie ciemnozoomem) i efekt jest jak poniżej...
Do kolorowych i jasnych fotek Klikacza to mi daleko. Ale co tam, miłego odbioru.
GG132 - Pierwszy raz bylem na takiej imprezie to zacząłem od obiektów dość oddalonych, by mieć przewagę przy ucieczceJak widać, nie wszyscy mieli super humory.
GG133 - Emocje były ogromne. Tłumek opuszczający strefę zrzutu kolorów
GG134 - Szkoda, że dziewczyna z Nirvaną na koszulce nieostra ale i tak najbardziej jestem zadowolony z tego zdjęcia.
GG135 - Elementy walki bezpośredniej.
GG136 - Jak już się zrobiło odpowiedni tapecik to trzeba na portal jakiś selfie udostępnić
GG137 - Chwilę wcześniej widziałem te dziewczyny w doskonałej kondycji ciuchowej. One jednak postawił na punktowe efekty niż improwizację z rozmachem.
GG138 - Tu widać, że poszli na żywioł.
GG139 - Opowiadanie jak było fajnie.
GG140 - Odpoczynek, kolory złapały dziewczęta fajne.
GG141 - Zombie
![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Podziękował, o wiele lepiej mi się widzi.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Bardzo fajne foty z festiwalu kolorow.
Ciekawa jestem czy u nas tez sie odbywa ta impreza, bo sama chetnie bym sie wybrala![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ale teraz nie wiem co, auto czy festiwal kolorów?
---------- Post dodany o 15:55 ---------- Poprzedni post był o 15:48 ----------
Dziękuję. W Polsce zrobiła się z tego cykliczna impreza w kilkunastu miastach w kraju http://www.festiwalkolorow.pl
A Espana actualmente no hay eventos próximos http://www.holifestival.com/es/es/ciudades-y-entradas
---
Brawo.Oboje z Kasią na plusy zasłużyliście. Tylko ten system...
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
---
Fajne dziewczyny a zombie wśród nich rządzi![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja