na tym ze zbożem --> GG157 piękne światełko złapałeś![]()
a chabry uwielbiam - kojarzą się mocno z dzieciństwem i wakacjami na wsi
na tym ze zbożem --> GG157 piękne światełko złapałeś![]()
a chabry uwielbiam - kojarzą się mocno z dzieciństwem i wakacjami na wsi
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
157 fajne![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Szybka wrzutka z jeszcze bardziej szybkiego wyjazdu. W innym wątku pisałem, że się wkurzałem. Miałem na centrum miasta Szczecin całe 1/2 godziny. Oto wynik mojego sprintu po starym mieście. Nie zdążyłem doczytać co widziałem i nie opiszę kwieciście, więc proszę Szanownych Tambylców o ewentualne przypisy.
Następnym razem, obiecuję przy takiej szybkiej akcji zorganizować bojówkę Mglistego Śląska która godnie będzie fociła nieznane rejony.
GG161 - Nie mam pewności ale to był chyba rynek
GG162 - Panorama z mostu.
GG163 - Chciałbym mieszkać w takim domu.
GG164 - Widok na nowe zabudowania "przyklejone do starówki".
GG165 - Muszę poczytać. Stanowczo, architektura podobna do włoskich zabudowań starych miast.
GG166 - Zaułek w którym znalazłem taki fajny budynek.
GG167 - Miałem nieodparte wrażenie, ze dojechałem do Karlskrony czy innego Stockholmu
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Dajesz hasło i jedziemy.
Za kratami? No wiesz
GG164 - Widok na nowe zabudowania "przyklejone do starówki".
W Szczecinie byłem tylko przejazdem, ale widoczki wyglądają zachęcająco. Kiedy jedziemy?
A mi ten tył kościoła jako żywo przypomina kościół w Radzionkowie![]()
The question is, who cares?
Grzesiu Ty w takim domku, fota GG163, ja skromnie na stateczku, barce, fota GG162
GG165 troche pod gorke maja
Lazilem uliczkami, jak dla mnie Szczecin troche rozlalzy, wole 3-city.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
@ahutta - mogę jechać ale nie w takim celu w jakim jechałemA tak poważnie, to obróciłem całą trasę za 350 zyla. 4 osoby do auta, jakiś nocleg i za niedużą kasę można pozwiedzać.
@Waruga - tez wolę 3-miasto ale tam byłem drugi raz, z czego pierwszy przejazdem a drugi na 1/2 h![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Poznałem tam ścisłe centrum i droge z manelami do Dworca PKP.
Kiedyś przed laty bywałem na obrzeżach z foksterierką do krycia, ale to były dawne czasy...
Dobrowolnie nie pojadę. Szerokiej Wam życzę drogi, bo to ładne miasto, rozległe i zielone podobnie do Wrocławia, tylko więcej tam wody.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wrzucę tez zdjęcia z Tour de Pologne. Awaria aparatu nastąpiła na czwartym okrążeniu więc coś z imprezy mamUstawiłem się w wypróbowanym już miejscu. Wypróbowanym w sensie małej ilości kibiców. Poza tym, ahutta powiedział, że mam sobie iść gdzie indziej bo meta i rondo to jego kwadrat i nie będzie mnie niańczył. Tropic powiedział, że ze mną nie jedzie, ma mnie w nosie i woli załatwiać swoje tematy. Tak więc zostałem na 3 stawach sam.
GG168 - Zdjęcie z dedykacją dla ahutty by nie czuł się nieswojo oglądające jedynie kolorowe fotografie. Z nostalgią wspominał czasy telewizji czarno-białej.
GG169 - Początek peletonu.
GG170 - Ucieczka - zostało tylko czterech kolarzy.
GG171 - Siła peletonu. Dochodzili uciekinierów na każdym metrze.
GG172 - Już gdzieś o tym pisałem. Zawsze zastanawia mnie cisza pędzących kolarzy. Tylko szytki słychać
GG173 - Się chłopaki nakręcili
GG174 - Słabnąca ucieczka.
GG175 - Na koniec w uciecze pozostał tylko jeden zawodnik. Ahutta pisał o tym, że też został wchłonięty.
![]()
---