Strona 121 z 147 PierwszyPierwszy ... 2171111119120121122123131 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.201 do 1.210 z 1466

Wątek: griszy stacja - raz dramat - raz sensacja

| OlyJedi Awatar grisza34
    Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez abir Zobacz posta
    a mnie pierwsze i ostatnie, czyli bzyk i ta gąsieniczka
    jak nie duży zwierz to ten mały. jest różnorodnie
    teraz dużego zwierza wypatrzyć to sztuka ze względu na to, że wszystko konkretnie zarosło. zresztą ostatnio to zwierzyna mnie prędzej wypatrzy niż ja

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grisza34 Zobacz posta
    ostatnio bardzo dużo zajęć poza pracą więc i wypadów za miasto trochę mniej. dziś rano byłem chwilkę. Łanie biegają z młodymi ale po takich terenach, że chyba cały byłbym w kleszczach jakbym chciał pofotografować, więc kilka kadrów makro. na zdjęciu nocnym drzewo zrobione od góry przypominające głowę sowy ( takie wariacje) pozdr
    Mnie to drzewo ponurą czachę przypomina , makro świetne, much podoba mi się najbardziej
    Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
    Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
    Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mm plus Nikony

Awatar kon
    Siła reputacji
    184
    Moja galeria
    Wykorzystujesz kazda chwile.

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Ja tak jak Nyny . Żelek też mi się podoba ale trochę to czarne tło przeszkadza - jak przypuszczam efekt lampy błyskowej
    W niebo tez bym sobie strzelił, ale musiałbym gdzieś daleko wyjechać
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robtor Zobacz posta
    Mnie to drzewo ponurą czachę przypomina , makro świetne, much podoba mi się najbardziej
    mi też na początku czachę przypominało ale żony fantazja lepsza bo żona ma zawsze racje

---------- Post dodany o 21:26 ---------- Poprzedni post był o 21:23 ----------

Cytat Zamieszczone przez kon Zobacz posta
    Wykorzystujesz kazda chwile.
    staram się być na bieżąco w terenie odsypiam kiedy się da

---------- Post dodany o 21:35 ---------- Poprzedni post był o 21:26 ----------

Cytat Zamieszczone przez alnico Zobacz posta
    Ja tak jak Nyny . Żelek też mi się podoba ale trochę to czarne tło przeszkadza - jak przypuszczam efekt lampy błyskowej
    W niebo tez bym sobie strzelił, ale musiałbym gdzieś daleko wyjechać
    z żelkiem było zabawy, nie dopalane ale tło trawiaste gęste i mocno zacienione f13 albo 14 już nie pamiętam i światło zza pleców prosto na modela. też mnie zaskoczyło że aż takie czarne wyszło. dobra zabawa z fotografią nocną. ja ruszam około 17-20 km od miasta i tam najlepiej to wychodzi. Ty jak górskie wędrówki lubisz to może kiedyś coś naświetlisz dłużej gdzieś czytałem, że już z Sokolicy można obserwować wschodzącą drogę mleczną, nawet jakieś zdjęcia oglądałem. a jakbyś do juesej pojechał to tam eldorado pozdr

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    dobra zabawa z fotografią nocną. ja ruszam około 17-20 km od miasta i tam najlepiej to wychodzi. Ty jak górskie wędrówki lubisz to może kiedyś coś naświetlisz dłużej gdzieś czytałem, że już z Sokolicy można obserwować wschodzącą drogę mleczną, nawet jakieś zdjęcia oglądałem. a jakbyś do juesej pojechał to tam eldorado pozdr
    Ja to z dwieście pojadę i nie wiem czy ciemne niebo znajdę. Myślałem o Bieszczadach w zeszłym roku ale się zachmurzyło więc wróciłem do domu. Juesej trochę daleko aczkolwiek ostatni (i pierwszy od niepamiętnych czasów) raz Drogę Mleczną widziałem nad Kanionem Kolorado tyle, że statywu nie miałem . Trzeba będzie w Izery pojechać
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło

Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Ja to z dwieście pojadę i nie wiem czy ciemne niebo znajdę. Myślałem o Bieszczadach w zeszłym roku ale się zachmurzyło więc wróciłem do domu. Juesej trochę daleko aczkolwiek ostatni (i pierwszy od niepamiętnych czasów) raz Drogę Mleczną widziałem nad Kanionem Kolorado tyle, że statywu nie miałem . Trzeba będzie w Izery pojechać
    też mam taką sytuację, że gdzie nie pojadę to za 20-30 km i miasto. ale chyba Bieszczady zwiedzę w tym roku bo już się zbieram z 3 lata. zazdroszczę okazji oglądania Drogi Mlecznej. może kiedyś też mi się uda trzeba być optymistą ! poczytałem o Izerach. nie jest daleko i nawet wysoko więc można by było coś pofotografować

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    477
    Moja galeria
    Ci co byli w Wysowej, całą galaktykę oglądali i focili
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    poczytałem o Izerach. nie jest daleko i nawet wysoko więc można by było coś pofotografować
    Nie wiem czy na to trafiłeś - jest tam Park Ciemnego Nieba http://www.izera-darksky.eu/index-pl.html
    Szwarc, mydło i powidło

Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Ci co byli w Wysowej, całą galaktykę oglądali i focili
    w Wysowej byłem ale z 10 lat temu. jeszcze Canonem na kliszę zdjęcia robiłem ale galktykę to w głowie miałem od nadmiaru ...

---------- Post dodany o 22:25 ---------- Poprzedni post był o 22:21 ----------

Nie wiem czy na to trafiłeś - jest tam Park Ciemnego Nieba http://www.izera-darksky.eu/index-pl.html
    o dżizus jadę tam ! dzięki za namiary. dam plusa przy najbliższej okazji bo prgrm nie pozwala . zaraz sprawdzam ile km od TBG.