Troche mi zeszlo nim nadrobilem.
Troche mi zeszlo nim nadrobilem.
dziś od rana pochmurno i do tego wiało, że głowę chciało urwaćna makro nie miałem się co nastawiać więc poszedłem na większą zwierzynę
najadłem się strachu powiem szczerze ale gdy emocje zeszły byłem bardzo zadowolony
takie momenty niecodziennie się widuje
maciora zajadała sobie jakieś smakołyki a warchlaki podbiegały i ustawiały się w kolejce do popicia mleka
![]()
mama z młodymi, rzeczywiście mogło być gorąco. napisz jak je podszedłeś?
mogła się lepiej ustawić do sesji rodzinnej.
emocje niezapomniane![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Gratuluję odwagi i kadrów!![]()
nieopodal stawu znajduje się dość spore trzcinowisko. wyszedłem zza drzew, wiatr wiał w moją stronę. zauważywszy tą sztukę pomyślałem, że fajnie było by podejść jak najbliżej. na początku skradałem się lekko pochylony starając się trzymać nisko głowę. po prawej stronie trzciny, rzeczka ok 3-4 metry szerokości i to wielkie trzcinowisko. po około 15-20 metrach zszedłem na kolana i kilka metrów pokonałem właśnie takgdy doszedłem do miejsca gdzie nawet dobry był widok rozeznałem się ile do przebiegnięcia mam do najbliższego drzewa i czy jest opcja się tam wdrapać
i wtedy powolutku wstałem i PSTRYK PSTRYK PSTRYK
dodam, że ubrany byłem w czapkę i kurtkę moro, czarne spodnie więc nie odróżniałem się bardzo od terenu
pozdr
Krajobrazowe z postu 1078 trafiają w mój gust, zwłaszcza te chmury nad jeziorem. Dwójeczka z 1097 też niezła![]()
@grisza34 wkrótce będziesz Wielkim Łowczym Forumowym![]()
Czyli bylo:emocjonujaco i rodzinnie.
Fajne, na następną wyprawę weź butelkę ze smoczkiem![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mały bukłaczek dla kurażu...![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony