dawno nic nie wrzucałem bo i czasu nie ma za dużo. mam trochę zachomikowanych kadrów ale żeby obrobić to musiałbym nie spać po 20 godzindzisiaj kilka takich co się udało jak rodzinka spała
pozdrawiam
dawno nic nie wrzucałem bo i czasu nie ma za dużo. mam trochę zachomikowanych kadrów ale żeby obrobić to musiałbym nie spać po 20 godzindzisiaj kilka takich co się udało jak rodzinka spała
pozdrawiam
Robal super, widoczek nostalgiczny, lisek chudy. Brawo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lis fajny![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
A,gdzie to tak ladnie jest.Lisek taki zagubiony.
Świetna droga mleczna, czarodziejska mgła nad zbożem i "uśmiechnięty" lisek - super kadry - gratulacje![]()
czasami mniej znaczy więcej..
fajnie że wpadliścietereny to okolice Tarnobrzega. Lisek zagubiony bo kompana zgubił. o tutaj proszę te dwa łobuzy
![]()
Fajna szczotka a lisek jeszcze fajniejszy
Widzę, że trenujesz drogę mleczną. Foty rokują nadzieję, że będzie dobrze jak będziesz miał ciemne niebo. To które trafiłem na Polanie Chochołowskiej też jeszcze za jasne. Trzeba w Bieszczady, Izery albo w okolice Bodzipa
---------- Post dodany o 22:04 ---------- Poprzedni post był o 22:03 ----------
Fajne te dwa liski![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
na Biesy już kasę odkładam ale na jesień chciałbym pojechaćtechnika na Drogę Mleczną jest. ostatnio oglądałem zdjęcia znajomego, który robił z Wetliny i całkiem czarne to niebo było a i coś było widać
pozdr
Liski super![]()