Strona 131 z 147 PierwszyPierwszy ... 3181121129130131132133141 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.301 do 1.310 z 1466

Wątek: griszy stacja - raz dramat - raz sensacja

Awatar kon
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Ptaszki swietne.

| OlyJedi Awatar ronin75
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    192
    Moja galeria
    Też mi się podobają ptasie fotki. Drugie zdjęcie to chyba pokazuje ciche dni w sójczym małżeństwie.
    Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.

| OlyJedi Awatar grisza34
    Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    95
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ronin75 Zobacz posta
    Też mi się podobają ptasie fotki. Drugie zdjęcie to chyba pokazuje ciche dni w sójczym małżeństwie.
    to zdjęcie chyba sprowadziło na mnie klątwę

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Pająk i skrzydełko bardzo fajne...., bo takie z lekka zakręcone jak lubię , aż szkoda że nie próbujesz bardziej zabrać się za głupoty bo tak widzę masz ukryty dar

W tym pająku tylko jedno trochę mi nie pasuje - tułów i odwłok, chyba powinien być bardziej czarny (co można zrobić) i mógłby być bardziej ostry ale tu nie wnikam bo sprzęt którym robiłeś nie jest łatwy do opanowania a czasami nawet nie da się go opanować bo nie daje takiej możliwości sam w sobie
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    Ciekawie zapowiadają się zdjęcia. Czekam na dalsze wykonane ym obiektywem.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=

Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    95
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Pająk i skrzydełko bardzo fajne...., bo takie z lekka zakręcone jak lubię , aż szkoda że nie próbujesz bardziej zabrać się za głupoty bo tak widzę masz ukryty dar

W tym pająku tylko jedno trochę mi nie pasuje - tułów i odwłok, chyba powinien być bardziej czarny (co można zrobić) i mógłby być bardziej ostry ale tu nie wnikam bo sprzęt którym robiłeś nie jest łatwy do opanowania a czasami nawet nie da się go opanować bo nie daje takiej możliwości sam w sobie
    ciężko nie jest ale światło musi być dobre i jakiś mega ostry to nie jest obiektyw. opanować go nie jest bardzo trudno ale jest wymagający. za głupoty się wezmę ale niedługo bo muszę parę rzeczy sobie załatwić na zimowe wieczory będzie zajęcie. rano na ptaszory, a w nocy różniaste

---------- Post dodany o 16:39 ---------- Poprzedni post był o 16:37 ----------

Cytat Zamieszczone przez kolba Zobacz posta
    Ciekawie zapowiadają się zdjęcia. Czekam na dalsze wykonane ym obiektywem.
    dobrze ze dramatu nie ma już dorzucam kolejne

Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    95
    Moja galeria
    tymczasem Biedronka dla zabicia nudy
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	PC030237-3.jpg
Wyświetleń:	30
Rozmiar:	149,3 KB
ID:	162956  

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria
    Ptaszory super, dla mnie naj Sojki i Sroczka

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria
    rzeczywiście ptaszki na konarze ładniejsze. widać że są na wysokości aparatu i tło ładnie się rozmnywa
    w myszakach rozpraszają trochę te trawy. ale jak przyjdzie śnieg, przykryje je, ładnie odbije światło i będą super foty na ziemi trzymam kciuki
    pierwszy myszak chyba lekko leci w lewo
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    95
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Ptaszory super, dla mnie naj Sojki i Sroczka

pozdro
    będzie ich więcej mam nadzieję, że będą Kruki bo słychać je ale nie widać. Wrony siwe też się może znajdą fajnie, że zaglądasz. pozdr

---------- Post dodany o 19:47 ---------- Poprzedni post był o 19:43 ----------

Cytat Zamieszczone przez abir Zobacz posta
    rzeczywiście ptaszki na konarze ładniejsze. widać że są na wysokości aparatu i tło ładnie się rozmnywa
    w myszakach rozpraszają trochę te trawy. ale jak przyjdzie śnieg, przykryje je, ładnie odbije światło i będą super foty na ziemi trzymam kciuki
    pierwszy myszak chyba lekko leci w lewo
    teraz tło rzeczywiście mi się podoba te trawy dziś przy podrzuceniu mięsiwa szybko wykosiłem i podstawiłem drugiego badyla trochę bliżej czaty może zyskam na detalu. nie ogarnąłem poziomu z tym myszakiem. dzięki za cenne rady i jak tylko program pozwoli będzie + . pozdr