Ptaszki swietne.
Ptaszki swietne.
Też mi się podobają ptasie fotki. Drugie zdjęcie to chyba pokazuje ciche dni w sójczym małżeństwie.![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Pająk i skrzydełko bardzo fajne...., bo takie z lekka zakręcone jak lubię, aż szkoda że nie próbujesz bardziej zabrać się za głupoty bo tak widzę masz ukryty dar
W tym pająku tylko jedno trochę mi nie pasuje - tułów i odwłok, chyba powinien być bardziej czarny (co można zrobić) i mógłby być bardziej ostry ale tu nie wnikam bo sprzęt którym robiłeś nie jest łatwy do opanowania a czasami nawet nie da się go opanować bo nie daje takiej możliwości sam w sobie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ciekawie zapowiadają się zdjęcia. Czekam na dalsze wykonane ym obiektywem.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
ciężko nie jest ale światło musi być dobre i jakiś mega ostry to nie jest obiektyw. opanować go nie jest bardzo trudno ale jest wymagający. za głupoty się wezmę ale niedługo bo muszę parę rzeczy sobie załatwićna zimowe wieczory będzie zajęcie. rano na ptaszory, a w nocy różniaste
---------- Post dodany o 16:39 ---------- Poprzedni post był o 16:37 ----------
dobrze ze dramatu nie majuż dorzucam kolejne
tymczasem Biedronka dla zabicia nudy![]()
Ptaszory super, dla mnie naj Sojki i Sroczka
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
rzeczywiście ptaszki na konarze ładniejsze. widać że są na wysokości aparatu i tło ładnie się rozmnywa
w myszakach rozpraszają trochę te trawy. ale jak przyjdzie śnieg, przykryje je, ładnie odbije światło i będą super foty na ziemitrzymam kciuki
pierwszy myszak chyba lekko leci w lewo![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
będzie ich więcejmam nadzieję, że będą Kruki bo słychać je ale nie widać. Wrony siwe też się może znajdą
fajnie, że zaglądasz. pozdr
---------- Post dodany o 19:47 ---------- Poprzedni post był o 19:43 ----------
teraz tło rzeczywiście mi się podobate trawy dziś przy podrzuceniu mięsiwa szybko wykosiłem i podstawiłem drugiego badyla trochę bliżej czaty
może zyskam na detalu. nie ogarnąłem poziomu z tym myszakiem
. dzięki za cenne rady i jak tylko program pozwoli będzie + . pozdr