OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nie oglądasz maczu???
ok, pisałem przed przeczytaniem postu, jednak jednym okiem oględasz![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
235 i 236 to jak oficjalne Otwarcie Sezonu i wezwanie do wyjazdu.
Bardzo motywujące![]()
"Trzeba się uczyć grać nie od tych co robią instrumenty, ale od tych co umieją grać" - Galileusz
popatrzna.blogspot.com
To ja jeszcze o krokusach, bo to bardzo fajna wrzutka jestZwłaszcza ten przebiśnieg
![]()
to tylko umacnia mnie w przekonaniu że gdzie w tym roku się nie wybiorę to mam pogodę (i to tą dobrą jej odmianę)
na Chochołowskiej miało padać i generalnie pochmurno być miało... no i było ale jak tylko dotarłyśmy na polankę - słońce wyszło zza chmur![]()
cudne to bylo
teraz w Gdańsku jeszcze lepiej - bo nikt nie zapowiadał dobrej aury - a była cudna![]()
takie przywitanie przez morze to ja rozumiem(tylko zdjęć nie ma kiedy zgrać...
)
a dziękuję, przebiśnieg także
warto się motywować, bo zarówno góry jak i morze nad którym z wiadomych względów jestem mega rzadko baaardzo ładują akumulatory
także warto![]()
Króliczku, puk, puk, wiosna nadeszła, a tu cisza jak makiem zasiał.
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.