E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Nowe oprogramowanie chyba jutro ma się pojawić....
No nie bardzo:
OK, jak ktoś chce z takiego aparatu robić lustrzankę, to rzeczywiście lepiej kupić coś, co ją bardziej udaje.
Nie chodzi o migawkę elektroniczną, tylko mechaniczną.
Nie ma żadnych obiektywnych podstaw do takiego twierdzenia. E-M5II ma dokładnie to samo, co E-M1, plus kilka nowości więcej. Równoważą one brak czujników fazowych, z których duża część użytkowników pewnie nie korzysta. Uczciwiej byłoby powiedzieć, że to bardzo porównywalne aparaty w nieco innej formie, która jednak nie może być podstawą do obiektywnej oceny, bo to kwestia subiektywnych preferencji.
Tak, starszy![]()
A jeszcze więcej osób nie użyło tu żadnego stwierdzenia. I o niczym to nie świadczy.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Tryb wideo kompletnie mnie nie interesuje... liczę natomiast na to że nowe oprogramowanie zlikwiduje wadę w moim wizjerze jaka pojawia się przy pomiarze światła...
Serwis nie dał rady... wymienił jakąś gumę a wizjer nadal mruga... Oleli mój problem...
Chciałbym by wymienili mi go na nowy z zachowaniem starej gwarancji czyli ok 9 miesięcy... Żeby nie było, że chcę coś wyłudzić... Ale z Czechami się nie dogadam...
Ostatnio edytowane przez jagger ; 19.02.15 o 22:52