Zobacz wyniki ankiety: Jaki temat(y) kalendarza OC 2015 wybierasz?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Od Bałtyku aż po Tatry - przyroda Polski

34 62,96%
  • Świat makro

8 14,81%
  • Portret miasta

13 24,07%
  • Fauna

10 18,52%
  • Świat w obiektywie

9 16,67%
  • Fotografia uliczna

9 16,67%
  • Pejzaż

21 38,89%
  • ART

11 20,37%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 38 z 78 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 774

Wątek: Kalendarz 2015

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    Pass... był to mój pierwszy i ostatni występ w gremium osób wybierających cokolwiek forum. Niedobrze mi czasami się robi.
    Wracam do nory z której wypełzłem.
    Dlaczemu? Bo się coś Eddiemu nie podoba? Weź wydoroślej i nie pisz gupot. Zrób se dobrej kawy i wróć.
    The question is: What is a Mahna Mahna?

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    207
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    Dlaczemu? Bo się coś Eddiemu nie podoba? Weź wydoroślej i nie pisz gupot. Zrób se dobrej kawy i wróć.
    Mam depresję... a fakt, kawy jeszcze nie piłem.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    Jak już pisałem współczuję Wam roboty przy wyborach. Pomijając gust, założenia i inne czynniki ludzkie cieszę się że będzie ten kalendarz u mnie wisiał, i mi osobiście się nie znudzi. Co do krytykowania wyboru, myślę że nie powinno mieć to teraz miejsca, można było zgłosić się do grupy wybierającej i mieć wpływ na zawartość kalendarza. Jedyne co mi się nasunęło to to czy faktycznie nie było z czego wybrać by były zdjęcia 12 autorów, bez powtórek. Kalendarz jeden na pewno zamówię, tfu zamawiam, większa ilość zależy jak będzie zrobiony.

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez klikacz Zobacz posta
    Zdecydowanie kalendarz Eddiego jest fajniejszy.
    Głównie górski i zdominowany przez jednego autora.

Bardzo chciałbym by w takich inicjatywach brał udział np. Eddi. Pomógłby w wyborze, ale też moglibyśmy spojrzeć na jego sposób doboru, podyskutować jak wybierać zdjęcia. Nawet gdyby te dyskusje były ograniczone do pisania postów... Ale na to był czas w sierpniu.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria
    Mam depresję... a fakt, kawy jeszcze nie piłem.
    <żart mode="start">To teraz wiemy kogo Eddie miał na myśli <żart mode="stop">

A tak na poważnie, to takie podejście do niczego nie prowadzi. Wybrałeś? Uznałeś, że Twój wybór jest właściwy? Ja tak i niezależnie od tego czy ktoś ma inne zdanie niż ja, podpisuję się pod swoim wyborem wszystkimi kończynami, a Reksio jeszcze przystawi łapę jak na Rudym 102. W sumie to by nudno było, gdyby wszyscy mieli taki sam gust, aczkolwiek pewnych tragedii rodzinnych można by uniknąć, bo każdy sąsiad miałby taką samą żonę
    The question is, who cares?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    OK. Poczekaj. Wątek jest o kalendarzu. Zdjęcia w nim sa do kalendarza. Ty wybrałeś kilka z nich i nie są z Twojej wizji kalendarza. To po co je wybierałeś? Po co wstawiałeś posta?
    Romku, staraj się zrozumieć to co czytasz, bardzo proszę. Powtórzę, to nie jest wizja całego kalendarza. To proste, prawda?

Ahutta, no właśnie z tym jest kłopot. Również z tym, że przyjmując na barki tak trudne zadanie trzeba jednak próbować wszystkim dogadzać.

---------- Post dodany o 10:08 ---------- Poprzedni post był o 10:04 ----------

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    Głównie górski i zdominowany przez jednego autora.

Bardzo chciałbym by w takich inicjatywach brał udział np. Eddi. Pomógłby w wyborze, ale też moglibyśmy spojrzeć na jego sposób doboru, podyskutować jak wybierać zdjęcia. Nawet gdyby te dyskusje były ograniczone do pisania postów... Ale na to był czas w sierpniu.
    Na miarę możliwości, jasne, chętnie. Choć, jak widać, moja obecność na forum bywa różna. Nie mniej, w razie czego wiadomo jak do mnie trafić. Jak nie ma mnie na forum to przez FB, czy mailem. Wystarczy dać znać, żebym tylko wiedział, że będzie jakaś akcja. U mnie czasu jak na lekarstwo, nawet obiecanych wcześniej zdjęć do kalendarza nie miałem kiedy przygotować i przesłać, ale spróbujemy.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Romku, staraj się zrozumieć to co czytasz, bardzo proszę. Powtórzę, to nie jest wizja całego kalendarza. To proste, prawda?
    Eddie, nie mam najmniejszych problemów ze zrozumieniem czytanego tekstu. Autorowi jednak najwyraźniej sprawiło trudność przelanie mysli na ekran.
    Powtórzę Twoją wypowiedź.
    I nie jest to moja wizja kalendarza.
    I znaczy ona zupełnie co innego niż późniejsza
    Powtórzę, to nie jest wizja całego kalendarza.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Romku, mimo że mój ukochany sport zawiera w sobie bardzo dużo kopania, nie zamierzam kopać się z koniem
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    207
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    <żart mode="start">To teraz wiemy kogo Eddie miał na myśli <żart mode="stop">

A tak na poważnie, to takie podejście do niczego nie prowadzi. Wybrałeś? Uznałeś, że Twój wybór jest właściwy? Ja tak i niezależnie od tego czy ktoś ma inne zdanie niż ja, podpisuję się pod swoim wyborem wszystkimi kończynami, a Reksio jeszcze przystawi łapę jak na Rudym 102. W sumie to by nudno było, gdyby wszyscy mieli taki sam gust, aczkolwiek pewnych tragedii rodzinnych można by uniknąć, bo każdy sąsiad miałby taką samą żonę
    Arku, gdybym dziś, nawet po tej dyskusji, miał dokonać wyboru, byłoby on taki sam! Mam na myśli tzw. polskie piekiełko... koniec.

Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Romku, mimo że mój ukochany sport zawiera w sobie bardzo dużo kopania, nie zamierzam kopać się z koniem
    Sport? Do tej pory myślałem że to sztuka. Cóż.... Koń widocznie ma rację.
    A co do kopania - tu o logikę idzie i o sprawne pisanie, po prostu.

---------- Post dodany o 10:18 ---------- Poprzedni post był o 10:16 ----------

Arku, gdybym dziś, nawet po tej dyskusji, miał dokonać wyboru, byłoby on taki sam!
    Czyli wybór był dobry.
    Mam na myśli tzw. polskie piekiełko... koniec.
    bez przesady