Szlag już człowieka może trafić !
Nie sposób do niczego dojść, niczego zrobić, zawsze się coś nie podoba, typowo polskie zjawisko, piekiełko.
Przykre.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wyluzujcie trochę. Krytyka jaka by nie była, trzeba ją wziąć na siebie. Nie zawsze wymaga reakcji, ale pogódźcie się z tym, że pomysły czasami przychodzą w ostatniej chwili, często tym, którzy na świeżo podchodzą do tematu. Często burzą poukładany już wcześniej temat. Trzeba podjąć decyzje czy wywracamy wszystko bo pomysł okazał się lepszy od naszego czy trzymamy się naszej wizji.
Uspokajając nieco. Nie wywrócę tego projektu do góry nogami. Ekipa wybierająca musi nabrać przekonania do swojej pracy, mimo słów krytyki. Chciałbym by wiedzieli, że mimo, że to "tylko kalendarz" to jednak i on wymagał odwagi by wybrać 12 zdjęć z pośród 150. Za tą odwagę należą im się brawa.
Z uwag Eddiego i innych skorzystamy przy nieco innych tematach.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Do nory Panowie, do nory... tam przynajmniej przytulniej niż pod kamieniem![]()
wycięty offtop
Dziękuję jury kalendarza za robotę wykonaną a ciężką...to pisałem ja, juror FM
Ostatnio edytowane przez hades ; 15.11.14 o 09:28 Powód: kasowanie offtopa