Wybacz. Nic osobistego.
Chciałem tylko zwrócić uwagę, że jest klon i warto poczytać jeżeli jesteś oczywiście zainteresowany. Być może na co też zwracałem uwagę wynikają jednak różnice między nimi.
I tu mój rozsądek każe mi postawić ogromny znak zapytania '?' Czy aby faktycznie istnieją
Przepraszam jeżeli zabrzmiała moja uwaga niegrzecznie. Bez urazy.
---------- Post dodany o 08:51 ---------- Poprzedni post był o 08:23 ----------
no i Pan Robert Van Keulen wyjaśnił sprawę ISO.
wg jego informacji jest identycznie jak w przypadku Lumixa
wg specyfikacji jest inaczej![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
Nie możesz tak zrobić, bo zgodnie z prawem masz 2 tygodnie po wykryciu niezgodności na złożenie reklamacji. Jeśli zauważyłeś wadę wcześniej (lub nawet kupiłeś produkt mając świadomość jej istnienia) i korzystałeś z produktu przez dłuższy okres, to widocznie ją akceptowałeś.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Leica (Typ 109):
https://www.flickr.com/photos/transc...7648999247541/
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
chyba jeszcze nie było? dzisiaj dostałem newsletter a w nim oferta sklepowa na LX100 3699zł - dostępny dla chętnych z workiem pieniędzy![]()
Jesli uznamy cenę Olka 12-40 za sensowną, to Panas dodaje korpus gratis i jeszcze parę groszy na futerał![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
12-40 kryje całą matrycę 4/3, a ten z LX100 cropa. Trudno porównywać oba szkła.
Bardzo przyzwoity aparat. Jeżeli ktoś jest gotów zrezygnować z możliwości zmiany szkła to ten kompakt na prawdę może zastąpić lustro. Przynajmniej moim zdaniem. Ja od kiedy kupieł e-m5 nie mogę się nim nacieszyć i uważam, że m43 jest dla mnie w sam raz. Myślę, że po mału coraz więcej osób będzie jednak wybierać kompakt z dobrym szkłem. I dobrze, dla każdego coś miłego.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.