Aparat można kupić, jak najbardziej. Na pewno jest lepszy od poprzednika. Ale z kampanii reklamowej też się chyba można pośmiać, co nie?![]()
Aparat można kupić, jak najbardziej. Na pewno jest lepszy od poprzednika. Ale z kampanii reklamowej też się chyba można pośmiać, co nie?![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jasne, że tak, całe zjawisko selfie jest ciekawe. Chciałem napisać mniej więcej tyle, że z całym dystansem do selfie, taki sposób reklamowania aparatu może się okazać bardzo skuteczny.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 13.09.14 o 13:09
Mnie też się podoba, choć oczywiście nie wymienię na niego swojego E-M10
Natomiast gdybym dokupywał jeszcze jeden korpus to poważnie zastanowiłbym się właśnie nad E-PL7, według mnie różnic względem E-PL5 jest na tyle dużo że o ile to możliwe warto dołożyć.
Wcześniej był E-P5 który miał kółka nastawcze. Wydaje mi się że seria E-PL była celowo bardziej do kompaktów upodobniona. Teraz - o ile plotki się potwierdzą - z penów zostanie tylko E-PL7 więc nie ma przeciwwskazań żeby pojawiło się kółko nastawcze.Głównie z uwagi na kółko nastawcze wokół przycisku migawki - rozwiązanie proste i wygodne, aż dziwne, że wcześniejsze aparaty tej serii tego nie miały.
Wywiad z Teradą; odpowiada na kilka pytań epicure
http://www.amateurphotographer.co.uk/photo-news/photokina-interview-olympus-targets-followers-fashion-34387
W skrócie - jak wam nie pasuje kupcie sobie OMD, my celujemy w naszą młodzież.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 17.09.14 o 21:32
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ja żadnych pytań nie zadawałem![]()
Matryca ta sama, procesor lepszy - IMHO impreza nie warta przesiadki z obecnego modelu![]()
Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43
Jak to jest z matrycą w pl7? Na Fotopolis piszą, że jest wzięta z E-M1 (4-ta strona testu). Czyżby kaczka dziennikarska?
Rozważam zakup pl7 do kompletu z omd5, kusi wi-fi, rozmiar, mam już ez 14-42 na półce, stabilizacja, no i ta matryca?
Ostatnio edytowane przez MichuP ; 29.09.14 o 16:11
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.