Tytuł chyba faktycznie niefortunny - nie do końca wiadomo, o co chodzi. Może "Nasze sukcesy fotograficzne" albo coś w tym stylu.
Tytuł chyba faktycznie niefortunny - nie do końca wiadomo, o co chodzi. Może "Nasze sukcesy fotograficzne" albo coś w tym stylu.
Ten wątek możemy tak przemianować i potraktować go jako wątek zbiorczy-przyklejony. Każdy sukces zaś "odtrąbimy" należycie w osobnym wątku, który wyciągniemy na portal i inne fejsbuki. Co na to matka-założycielka wątku?
A nie wystarczy sam wątek zbiorczy, za każdym razem odświeżany? Potrzeba jeszcze osobnych? Chodzi Ci o czytelność przy wyciąganiu na Portal i FB?
To moja propozycja. Z mojego punktu widzenia chodzi o czytelność w takim sensie, jak przytoczyłaś. Każde zdarzenie jest warte odnotowania. Ale pozostawiam Tobie głos decydujący odnośnie tematu.
Połączymy wszystkie gratulacje razem albo zostawimy w osobnych wątkach i jeden wątek zbiorczy z linkami. Może coś jeszcze innego, ale zróbmy to tak by się wybijało.
Myślę że jeden wątek i wedle uznania - osobne wyciąganie na Portal czy Fejsy. Zależy mi, aby wątek był oddzielny z tym "Gratulacje" bo tam sporo osób nie wchodzi.
Reszta - nie mam jakiejś specjalnej wizji.
Tytuł - tak jak zaproponowałam lub coś w tym stylu (może bardziej błyskotliwego- nie mam natenczas pomysłu). Albo zmień na "Sukcesy Olyklubowiczów", a w razie lepszego pomysłu - się zmieni.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
e tam kombinujecie![]()
ja się zgadzam z Agą by w jednym wątku wszystko było, a nie tworzyć kolejnych nowych wątków![]()
a galeria w 1 poście to takie moje widzi mi się - by były zebrane wszystkie te wisienki w jednym miejscu
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Linki czasem zniechęcają do klikania. Pojedynczy wątek szybko zniknie w czeluściach forum. A jeśli otworzysz jednolity wątek - masz na tacy historię sukcesów![]()