Zaczęło się wystrzałowo. Szampana trzeba by otworzyć przy takiej okazji.
Tak na marginesie, Ggolus pokażesz nam tylko 9999 zdjęć? Mam na myśli numeracje z zerami wiodącymi (GG0001).
Zaczęło się wystrzałowo. Szampana trzeba by otworzyć przy takiej okazji.
Tak na marginesie, Ggolus pokażesz nam tylko 9999 zdjęć? Mam na myśli numeracje z zerami wiodącymi (GG0001).
Wystrzałowe foto - świetne.
Pozdrawiam.
Masz rację, jednak zmiana. Dzięki.
---------- Post dodany o 08:58 ---------- Poprzedni post był o 08:54 ----------
Przyszła pora na pory, pora na drugą wrzutkę.
Wiedząc, że przerwa potrwa co najmniej pół godziny, zdecydowaliśmy się zmienić miejscówkę i pójść w stronę Tropica. Nerwowo się szukaliśmy. Ale na krótko przed następnym pokazem, zdecydowaliśmy, ze się rozstawiamy w dobrym miejscu a Tropica spotkamy kiedy indziej.
Poniżej, to co mi wyszło z drugiej miejscówki:
GG6
GG7
GG8
GG9
GG10
I to by było na tyle, co mogę Wam pokazać, by nie zanudzić.
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 26.08.14 o 09:01
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Nieźle italiano![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Swietne zdjecia, choc pierwsza wrzutka mi sie nieco bardziej podoba.
Wysoko sobie zawiesiles poprzeczke otwierajac watek takim zdjeciami![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
---
Ggolus - ostre wejście. Gratki za fotki. Ja takich się jeszcze nie podejmuję robić.
PS. Też dodałem do subskrybcji.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.