No to se zasubskrybowałem, a co
A kadzić Ci nie będę, bo sam wieszNo i w ogóle
![]()
No to se zasubskrybowałem, a co
A kadzić Ci nie będę, bo sam wieszNo i w ogóle
![]()
The question is, who cares?
Najważniejsze, że efekty świetne - dobrze trafione i naświetlone. Ten fabryczny program chyba działa ze sztywno ustawionym czasem 4 sek., a w trakcie naświetlania nie widać efektów, podczas gdy Live Bulb/Live Time na żywca wyświetla zmiany i jest, przynajmniej teoretycznie, idealnym narzędziem do takich kadrów, stąd moje pytanie.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 25.08.14 o 22:06
Dzieki, nie chciałem tracić czasu na szperanie w rawach. Naswietlanie, zapis = 10 sek. Wolalem w domu poczytać. Na Sylwestra się nauczę, będzie jsk znalazl.
---------- Post dodany o 22:07 ---------- Poprzedni post był o 22:07 ----------
No co Ty? Masz swoj wkład w zdjęciach. Przypomnij sobie pytania
---------- Post dodany o 22:09 ---------- Poprzedni post był o 22:07 ----------
Cieszę się. Będę się uczyl niebawem bulba. Czekam na czyste niebo i ETTR-y. Do tej pory dlubalem wszystko z ręki.
---------- Post dodany o 22:10 ---------- Poprzedni post był o 22:09 ----------
Yupi!![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Ale fajne!!!!No i kolejny fajny wątek będzie.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Obecny, podglądam cichutko![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
---
Piękne palmy Panie!
Tak jakoś mi się skojarzyło![]()