Podoba mi sie laweczka i to z krzeselkiem.
Podoba mi sie laweczka i to z krzeselkiem.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
174 lubię...![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
177.-dzieci nadaly troche zycia w te muzealne graty.
173 - piękne oczy![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Fajnie wykorzystany dzień otwarty
Podoba mi się "oldskulowa" obróbka. Podoba mi się 174 z tramwajową oranżerią, podoba mi się 176 z siedzeniami jak otwarta księga.
172 nie zmieściło mi się na monitorze i muszę przyznać, że cięte równo z dachem (samo niebo z latarnią) też by mi się podobało.
Pozdr
Fajnie wyszły Ci te tramwajowe fotki. Mnie się jakoś 175 najbardziej podoba tylko lekko bym je przyciął z dołu![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Tramwajowe zdjęcia bardzo ładne - mi najbardziej podoba się zdjęcie nr 176 i spokój, jaki od niego bije.
A detale - to to co lubię najbardziej; być może dlatego, że często mam ten sam problem z "liczną publiką" takich miejscach
Oczęta urzekają swoimi szklanymi tęczówkami, a bluszcze stoczone w przedziale przypominają mi czasy gdy sam jeździłem tramwajami "na glona" przyklejony do drzwi wejściowych. Wolałem to, niż paniczne wyciskanie się ze środka przedziału, aby wysiąść na właściwym przystanku. W tamtych czasach ze względu na szczupła sylwetkę nie miałem odpowiedniej "siły przebicia"![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".