Cieszę się, że moje fotki obudziły wspomnienia![]()
Ten tramwaj z bluszczem (?) w środku nasunął mi pewien pomysł: czy nie mogłyby takie jeździć z pnączem w środku, które oplatałoby pokład pod sufitem dookoła ?
O ileż przyjemniejsza to jazda w upalne dni![]()
Ostatnio udało mi się dostać do opuszczonej kotłowni zakładów Feniks. Niestety miejsce bardzo trudne do fotografowania, ze względu na światło i budowę. Także ciężko pokazać na zdjęciu jej imponujące rozmiary i ciekawe wnętrze, ale może chociaż częściowo mi się udało. Standardowo pierwsza część w kolorze, później będą odcienie szarości.
178.
179.
180.
181.
182.
183.
![]()
Fajny industrial, pierwsze trzy wyszły najlepiej.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Powinnaś zdjąć rajstopy i gdzieś zawiesić w kadrze- uzupełniłoby to w kadrze smutny los kolejnego zakładu, który zajmował się produkcją tego deficytowego towaru za PRL'u
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 26.08.14 o 11:48
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Za poprzednikami - świetna wrzutka.
Z ciekawości - wchodzisz do takich miejsc "za zgodą" czy "illegal"?![]()