gulasz swoim uśmiechem stopiłaby najzimniejsze zakapiorskie serce![]()
gulasz swoim uśmiechem stopiłaby najzimniejsze zakapiorskie serce![]()
Zapowiada się mini urban Oly zlot, że tak się po polsku wyrażę...![]()
o jak miło![]()
a pro po zakapiorskich serc i ich topienia - przypomniała mi się przygoda koleżanki która idąc przez Bracką napotkała na swej drodze trzech osiłków
a dziewczę to było małe, drobne i wątłe - podniosła główkę a jeden z nich do niej "daj telefon"!
na co dziewczę ze swoją bezbronną minką "ale ja Wam nie dam mojego numeru telefonu"
Panowie - trzech jak ich było roześmiali się i poszli nie odbierając ani telefonu ani numeru telefonu koleżance
sorry że w wątku ale mi się przypomniało - a troche pasowało do sytuacji![]()
mini urban Oly zlot brzmi super...
zwłaszcza że w Łodzi nigdy nie byłam![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Tak mi się z ogólniaka przypomniało.
Miałem ci ja nauczyciela od WF, który miał 158 cm wzrostu. Wszyscy się z niego śmiali.
Pewnego razu naszło go chyba z 8 dryblasów. Patrzyłem z podziwem jak tylko on trzymał pozycję wyprostowaną. To było coś pięknego patrzeć jak osiłka fruwali dookoła niego, a facet prawie nie ruszal się z miejsca.
To była Krav maga.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W ostatni piątek po raz kolejny Muzealna Zajezdnia Brus zorganizowała dzień otwarty dla zwiedzających. Dokumentacją z poprzedniej edycji zabawiał Was CzaRmaX, mnie wtedy nie udało się dotrzeć, ale chyba nawet lepiej, bo tym razem pogoda była łaskawsza. Jakoś tak skupiłam się na szczególe, ale to też pewnie dlatego, że ogół był trochę trudny do uchwycenia przez bandę rozwydrzonych dzieciaków, z których część widoczna na jednym ze zdjęćFotki z dedykacją dla wyszomira, który użyczył mi swój aparat na czas, kiedy OM-D wizytuje w serwisie
:*
172.
173.
174.
175.
176.
177.
![]()
Kurcze, można było poszaleć
zazdroszczę
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
174 - brakuje mi chyba jednak trochę tej lewej strony
i 176
te dwie foty z tym jednym ale najbardziej mnie zatrzymały![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 17.08.14 o 23:14
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22