Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Wątek: Canon eos 6d - czy warto.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Odp: Canon eos 6d - czy warto.

Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    primo - nie jęczę bo do jęczenia jeszcze daleko, czasami wszakże interesują mnie pobudki dla których ludzie obdarzają się plusami czy minusami.
    secundo - pod plusami to się wszyscy podpisują (no prawie wszyscy)
    Pobudki są proste, najczęściej są to chwilowe emocje, a z podpisywaniem, to jest inna bajka, szczególnie u forumowych elit. 90% wysokich plusów jest dokładnie podpisanych, ale z podpisanych minusów, to tylko Kaczego pamiętam
    Ostatnio edytowane przez Iwo ; 17.07.14 o 23:01 Powód: poprawienie cytowania
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

I dobrze kojarzysz - ten tez ode mnie. Nigdy nie mialem problemu z przyznaniem sie, jesli ktos grzecznie pyta.
    Jan_S - uwazasz, ze twoje rozumowanie jednak ma sens? Canon uruchomil produkcję kolejnego aparatu, dopiero co zakonczyl kolejną promocję na jego zakup i to wszystko dlatego, ze firmie nie zalezy na sprzedazy? Czytasz to co piszesz? Oczekujesz polemiki z taką bzdurą?
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

ten jeszcze nie doszedł
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Mówiąc "ten" mialem na mysli ten dla Jana_S
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Po anonimowych plusach też tak jęczysz i dociekasz za co?
    Zgrany argument.
    Czy interesuje Cię za co dostałeś premie? Pewnie nie bardzo a jeśli już, to dlaczego tak mało i dlaczego kolega dostał więcej
    Ale na pewno chciałbyś wiedzieć, za co jest mandat
    Przywykłem już do anonimowych minusów ale chciałbym chociaż jasnego wytłumaczenia.
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar Fatman
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez tomek s Zobacz posta
    Bo może wystarczająco dobrze się sprzedaje, więc po co teraz zjeżdżać z ceną?
    Pozdr
    Sprzedaje się zaskakująco dobrze, jak odwiedzam zaprzyjaźniony sklep to zazwyczaj jeden lub nawet dwa sprzedają w tym czasie. Sam jestem tym aż zaskoczony, bo mimo wszystko prawie 6k to nie jest mało.....

Moderator - opiekun giełdy Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar Iwo
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria

Arrow Odp: Canon eos 6d - czy warto.

Może Nikon ze swoim znanym na całym świecie od dzikiego zachodu po daleki wschód d600 zrobił taką sobie "reklamę",
    że nawet nie trzeba się reklamować i starać promocjami, by walczyć o zaszczytny tytuł najlepszego bieda-FF.

Canon 6D jakoś nie zrobił na mnie super wrażenia - zwłaszcza jego 10 na 11 punktów AF. Niemniej fajny aparat.
    Gdybym miał teraz kupować jakiś FF, to może którąś z wersji A7 Soniaka, ale nie czuję (póki co?) potrzeby - dzięki em10.
    Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8

| OlyJedi Awatar Fatman
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Cóż, mimo tego że 10 na 11 to te 10 działa tak jak te 30 liniowych z D600/610. A że te 30 skupionych tak bardzo, to w zasadzie nie ma różnicy czy jest ich 10 czy 30

A własnie fajny temat Iwo zadałeś: gdybym teraz miał kupować FX (wolę to określenie ) i bym był wolny (ahhhh) to bym kupił A7S i A7R. I pławił bym się w przyjemności foto/video dla siebie

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Iwo Zobacz posta
    Może Nikon ze swoim znanym na całym świecie od dzikiego zachodu po daleki wschód d600 zrobił taką sobie "reklamę",
    że nawet nie trzeba się reklamować i starać promocjami, by walczyć o zaszczytny tytuł najlepszego bieda-FF.

Canon 6D jakoś nie zrobił na mnie super wrażenia - zwłaszcza jego 10 na 11 punktów AF. Niemniej fajny aparat.
    Gdybym miał teraz kupować jakiś FF, to może którąś z wersji A7 Soniaka, ale nie czuję (póki co?) potrzeby - dzięki em10.
    Wydaje mi się, że Twój bieda-OMD nie jest jednak konkurencją dla bieda-FF i odwrotnie, to zbyt odległe koncepcje. Coś jak małe miejskie samochody i vany, raczej się uzupełniają, a nie konkurują.

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    A własnie fajny temat Iwo zadałeś: gdybym teraz miał kupować FX (wolę to określenie ) i bym był wolny (ahhhh) to bym kupił A7S i A7R. I pławił bym się w przyjemności foto/video dla siebie
    Też się zastanawiałem nad A7, ale skutecznie zniechęciła mnie sytuacja ze szkłami - w zasadzie brak FE, kosmiczne ceny A i do tego ten pokracznie wyglądający konwerter.
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....