To są akurat płytki na podłodzeA po za tym to tak strzelałem próbnie, spinacze też nie jest łatwo ułożyć
![]()
To są akurat płytki na podłodzeA po za tym to tak strzelałem próbnie, spinacze też nie jest łatwo ułożyć
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ale coś mi do końca nie pasuje......., muszę spróbować tą fotę popełnić jeszcze z analogowym Jupiterem. Nim się foci z dalszej odległości i po samochodzikach zauważyłem, że często daje fajną perspektywę nie dając przy okazji wrażenia zbyt dużego oddalenia. Będzie NOĆ to sprawdzę jak wyjdzie fota z nim
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Bardzo ciekawe zdjecie...
Jak juz bym sie musial czegos czepic, to dwa ostatnie szeregi troche za slabo widoczne jak dla mnie
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Masz sporo racji i muszę jakoś powalczyć z tym oświetleniem, chyba trzeba to zrobić z dwoma latarkami albo jakiegoś podgrzewacza dodatkowego użyć. Jest też inny problem z którym trzeba jeszcze powalczyć, ponieważ do foty musiałem użyć spinaczy o różnej wielkości - w pierwszym szeregu stoją spinacze mniejsze niż w drugim a z kolei te w trzecim są tymi samymi co w drugim ale stoją na progu od drzwi bo inaczej przy spinaczach tej samej wielkości nie ma widocznych szeregów. Tutaj też coś jest do poprawy ale ustawianie spinaczy przypomina trochę ustawianie domina i zanim ustawiłem te spinacze do foty to kilka razy się powywracały
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 4.07.14 o 11:15
633 - taka ruina że nic tylko zaoraćfajnie trafione... (wariacje dramatyczne i wariackie też się podobają)
zrób to odwrotnie - mur czerwony (w kolorze) ale pole i traktor w niebieskościach jak z zastosowaniem perspektywy powietrznej
coś w tym stylu, tylko może mniejszy kontrast pomiędzy murami a drugim planem
---------- Post dodany o 13:45 ---------- Poprzedni post był o 13:44 ----------
zresztą, sam nie wiem, takie zestawienie jest tak oczywiste że aż banalne...
ale kadr ciekawy, może Saboor wziąłby do poprawki?