Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
no no,dobre początki. A teraz dawaj "kotleta"
CzaRmaX, z nocy poślubnej też masz fotki?![]()
Wybrałem się w nocy do Tesco 24h bo przynajmniej przy kasach nie trzeba się wtedy ściskać ze wszystkimi. No i tak jadą sobie popełniłem kilka fot bo NOĆ to spokój i nikt mnie wtedy nie gania, telefony nie dzwonią, normalnie pełen luzik
640. Najpierw popełniło mi się to coś poniżej
641. Zanim dojechaliśmy do Tesco to pojechaliśmy jeszcze się umyć
642. No i w tym czasie popełniliśmy małego zoooooominga
643. No dobra......, do TEŻ-CO 24 i H....... Z NIM dojechaliśmy (znaczy ja i Cinana vel Cipitrynka vel normalnie Citroen), koszyk bzdetami załadowaliśmy i wyszliśmy i sobie foty sklepu obok pod wdzięczną nazwą "Agata Meble" popełniliśmy
Najpierw choinkę sfociliśmy, której jeszcze od świąt nie rozebrali tylko do góry nogami nie wiedzieć czemu obrócili?
644. Potem dach podziwialiśmy
645. Do momentu aż ktoś nie pościł z dymem tego interesu
646. Ale spoko luz czujne oczy czuwały i szybko straż wezwały
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
fajne zabawy, podziwiam że Ci się chce tak fotografią bawić. Najlepsze 640, 641 i 644
644 - kolor, kąty i kompozycję kontempluję z ukontentowaniem![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Sesja wydaje mi się udana.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
LAdna sesja, jak zwykle w Twoim wydaniu niespotykane ujecia.
A poza tym moje cytrynka (tez picasso) ma jednak inny kolor lakieru (nawiazanie to Twoich fotek odbicia w lakierze)
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Brawo CzaRmax za mnóstwo inwencji twórczej.
Tak trzymaj![]()