A teraz tak trochę z innej parafii. Żona skubnęła mi aparat i na dzień dobry sfociła latające talerze
397.
![]()
A teraz tak trochę z innej parafii. Żona skubnęła mi aparat i na dzień dobry sfociła latające talerze
397.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Michał mam lepszy sposób - można trzaskać się flaszkami lub kielonkami a jak wyjdą tulipanki to im makro strzelać![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Żadnej bratobójczej wojny się tu nie toleruje. Do baru ziomale, do baru i piwo odpowiednie wybrać![]()
Nie wiem co na to Biker ale skoro ustaliliśmy, że on stawia to czuj się zaproszony hehe
398. Zawiozłem dzisiaj tatę do lekarza do kontroli. 45 minut na niego czekałem i zaczęło mi się bardzo nudzić, więc z nudów siedząc w samochodu zacząłem bramę z przeciwka focić i wszystko co przed nią przemknęło. Skoro powstały te bramo-pożal-się-foty to Was nimi zanudzę, znaczy kilkoma........bez przesady bo dopiero 21 a nie chce nikogo uśpić i zanudzić
Samo bramiszcze w całej okazałości
To co w bramiszcze wlazło w tym czasie.
To co przed bramiszczem przelazło w ilości sztuk kilku wybranych
No i to co przed bramiszczem przejechało i przepadkiem się złapało
![]()
A co mi tam, czujcie się zaproszeni, tylko jak Was znam ciężko Was będzie zgwizdać o jednej godzinie w jednym miejscu![]()
Heeeee, powiedz kiedy stawiasz to wszyscy na czas się stawią![]()
Nie ma problemu da się to zrobić, termin do uzgodnienia. Ale mam do Was prośbę o pomoc w/s przędzalni. Jest temat zdjęć maszyn w Muzeum włókiennictwa. Dobrze by było, abysmy tam poszli w kilku 2 może 3. Trzeba sfocić krosna wg zaleceń Saboora. Daj znać czy mógłbyś w przyszłym tygodniu, to jakoś zgramy dzień i godzine z wizytą w Muzeum.![]()