Bardzo fajna, rzekłbym doskonała seria. W pierwszym momencie na 641 dałem się nabrać. Wisisz mi mycie auta![]()
Bardzo fajna, rzekłbym doskonała seria. W pierwszym momencie na 641 dałem się nabrać. Wisisz mi mycie auta![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A jak się myje auto na wisząco, zrób fotę i pokaż hihi?Jak będę wiedział to powiszę Ci mycie hihi
Szkoda, że do myjni było pod górkę a nie z górki, ponieważ wyszłoby zapewne lepiej ale to raczej normalne, że wszędzie robią tak aby woda w razie czego spływała a nie zostawała. Hmmmm muszę poszukać myjni bubla budowlanego. A tak nawiasem mówiąc to fotę skleiłem z trzech fot z ostrością na różne punkty
. Samochodzik nie mieścił się prawie w żadnej ale to dobrze bo przez to leciutko rozmyziany wyszedł
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.07.14 o 17:10
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
641 duuuży plus za perspektywę. Mam niedoparte wrażenie, że Ty wszędzie ze sobą małe resoraki wozisz.
No przyznaj się - masz w bagażniku z 5??? :P
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Póki się na większe nie przerzucasz (w kwestii okazji) to jestem spokojny![]()
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.07.14 o 02:11
Prawie jak Han Solo...
Dwie nocne Porszawki
650. Na sucho
651. Na mokro. To zdecydowanie mniej mi się podoba ale to winna lekko przestawionego samochodu i już się perspektywa zrobiła nie ta co trzeba oraz za długo światełka mu się paliły (nie ma leTTko, trzeba go uruchomić i na chybił/trafił czekać na koniec wydawania dźwięków i palenia światełek). Z braku laku za wodę posłużył odmrażacz do szyb hehe
![]()
Mi tam sie mokre bardziej podoba, no moze rzeczywiscie swiatla samochodu byly lepsze na pierwszym.
Po co Ci odmrazacz do szyb w lecie?![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia