CzaRmaX, gdzieżesz Ty przebywasz i Twoja inwencja. Tyle czasu teraz do dyspozycji. Pokaż się.![]()
CzaRmaX, gdzieżesz Ty przebywasz i Twoja inwencja. Tyle czasu teraz do dyspozycji. Pokaż się.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Qrde a już myslAlam ze wrócił![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Chyba jest zajęty komentowaniem spraw bieżących na FB. Na OC już czasu nie starcza.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A może by tak:
CzaRmaX CzaRmaX - pokaż rogi,
dam Ci sera na pierogi.......
![]()
Fuji X-T3 + XZ-2
O w mordę jeża ktoś tu zaglądał. Dzięki
Ja od ponad dwóch lat nie mam żadnej weny do fot..., to co będę się zmuszał. Ja mam od dwóch lat inne hooby..., samochodziki zdalnie sterowane i zawody. Nie chcę nic mówić ale cieszcie się z foto hobby, bo jest znacznie tańsze
Wstyd się przyznać ale wyciągnąłem ostatni Olka po ponad dwóch latach i popełniłem jedną fotę swojego modelu
A tutaj filmik z ostatnich zawodów w łódzkiej Atlas Arenie, i jeden z finałowych wyścigów klasy Short Course
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Trzeba mieć totalnego pozytywnego pierdolca żeby się w to bawićAle każdy z nas coś takiego ma
Ta zabawa to chyba majątek kosztuje ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
CZy ten bezkonkurencyjny bolid to Twój i czy Ty byłeś jego "kierowcą"? Podziwiam kunszt. Jakie prędkości osiągacie?
Bodzip
"Trzeba mieć totalnego pozytywnego pierdolca żeby się w to bawić
Ale każdy z nas coś takiego ma
..."
Bogdan - mz. prawie każdy pierdolec bez "podbudowy-nadbudowy" ideologicznej jest pierdolcem pozytywnym. I każdemu takiego życzę.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||