1578 - godzina 21.07 bodajże s-AF ustawiany dotknięciem na monitorze. Przydałoby się jeszcze wyłączyć IS.
1578 - godzina 21.07 bodajże s-AF ustawiany dotknięciem na monitorze. Przydałoby się jeszcze wyłączyć IS.
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
ale jakie wytyczne konkretnie?
ma być z ludziem?
ciemno w sensie w mieszkaniu po zmroku przy nikłym oświetleniu (żarowce 40) z ustawionym iso 200
zdjęcia nocne zewnętrzne przy małym iso już zamieszczałam - ale bez ludzi (i tu z af nie ma problemu bo nikt ci nie przemyka tuż przed obiektywem :P)
ludzie na których "ćwiczyłam" nie zgadzają się na zamieszcznie zdjęć bo albo mieli tłuste włosy, nie tą bluzkę albo cokolwiek innego![]()
widocznie muszę zacząć fotografować obcych co nie będą wiedzieć że mogą się nie zgodzić ;p
XZ-2 daje rade w kazdych warunkach do iso 1600 w polaczeniu z jasna optyka, praktycznie nie ma zadnego problemu, wydruki 20x30 sa spoko.
Tragedii nie ma zadnej, to zostawie kropiarzom, tych to nawet najnowsze puszki PRO nie ciesza.
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
eeee... nie rozumiem
a nie... jużchyba rozumiemposzukam...
edit:
iiii... z tamtych fot nie mam niczego czego bym się nie wstydziła zamieścić
Ostatnio edytowane przez zosia ; 16.05.14 o 12:50
chodzi o jakość zdjęć czy skąpe ubranie modeli??iiii... z tamtych fot nie mam niczego czego bym się nie wstydziła zamieścić![]()
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
oba... i jeszcze dołożyłabym bałagan (muszę zacząć uważać gdzie rozrzucam bieliznę i nieumyte kubki;P)
A ja myślałem, że bieliznę się zrzuca![]()