Strona 170 z 415 PierwszyPierwszy ... 70120160168169170171172180220270 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.691 do 1.700 z 4146

Wątek: Olympus XZ-2

Galipette
    Gość

Odp: Olympus XZ-2

fazi75 u mnie na pierwszym pełnym ładowaniu po ok 150 zdjęciach zaczęła mrygać że na rezerwie już jadę. Mam nadzieję że po sformatowaniu baterii też będzie przynajmniej dwukrotnie wiecej. Tak czy inaczej druga bateria z ładowarką już w drodze.

| OlyJedi Awatar jarod69
    Mieszka w
    FWS
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Ostatnio na czerwonej mrugającej zrobiłem jakieś 80 szt i jeszcze się nie wyładowała a początki też nie były zbyt ciekawe (tak poniżej 200)
    Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.

| OlyJedi Awatar Mike017
    Mieszka w
    Ełk / Płock
    Siła reputacji
    66
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Galipette Zobacz posta
    Właśnie jestem po pierwszej sesji zdjęciowej z xz-2. Jestem zachwycony możliwościami aparatu. Pierwszy raz robiłem zdjęcia bez stresu że coś nie wyjdzie. Chociaż i tak z racji tego, że poznaję aparat kilka fotek nie wyszło. Zamieszczam kilka przykładowych fotek. Zdjęcia są bez jakiejkolwiek obróbki poza zmniejszeniem ich rozmiaru, robione z ręki bez podpórki. Cieszę się, że poczytałem Wasze opinie i kupiłem ten aparat.
    wiedzę że byliśmy na "nocy muzeów" , pozdrawiam z Płocka

Galipette
    Gość

Mike017 dzięki i również pozdrawiam

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

W Operze wystarczy kliknąć prawym klawiszem myszki na obrazku i wybrać Właściwości obrazu. Oczywiście mówię tu o jedynej słusznej wersji Opery - 12.17. W tzw. nowej Operze to nie działa.

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez danis Zobacz posta
    W Operze wystarczy kliknąć prawym klawiszem myszki na obrazku i wybrać Właściwości obrazu. Oczywiście mówię tu o jedynej słusznej wersji Opery - 12.17. W tzw. nowej Operze to nie działa.
    W tym problem, ze ja już doszedłem do 21.0 i teraz, ze względu na współużytkownika, nie chcę już wracać do dawnej wersji.

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    207
    Moja galeria

Też boleję, że Opera obecnie rozwijana nie oferuje tej funkcjonalności...

Awatar wulisu
    Mieszka w
    Edinburgh
    Siła reputacji
    12
    Moja galeria

Witam wszytkich serdecznie jako świeżo upieczony na tym forum.
    Chciałem tylko się pochwalić że zamówienie złożone, XZ-2 jest już w drodze.
    Miałem dosyć już mojego leciwego Canona G9 którego iso powyżej 400 przy słabym świetle przestaje być przydatne oraz kiepsko z AF.
    Patrząc po zdjęciach jakie XZ-2 można zrobić gorzej na pewno nie będzie.
    Chciałem tylko na szybko się poradzić jaką kartę radzicie czy wielkość ma znaczenie i szybsza niż 10 ma sens w przypadku tego aparatu ? Pewnie odpowiedź jest już w tym wątku tak więc za powtórkę przepraszam ale nie mam teraz czasu żeby przeczytać 170 stron w tym wątku będę to czynił regularnie jak już aparat dojdzie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i wyczekuję kuriera.

| OlyJedi Awatar zosia
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Witaj w sekcie

Co do karty, wielkośc oczywiście ma znaczenie
    Jak chcesz cykać w rawach to 8 gb zaskakująco szybko się kończy. Ja ma sandiska class 10 (ale nie tą extreme super extra professional) i jest spoczko.

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Uległem zbiorowej histerii i ja. Bardzo proszę o pilne podanie jakie aku do XZ-2 warto kupić. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów