fazi75 u mnie na pierwszym pełnym ładowaniu po ok 150 zdjęciach zaczęła mrygać że na rezerwie już jadę. Mam nadzieję że po sformatowaniu baterii też będzie przynajmniej dwukrotnie wiecej. Tak czy inaczej druga bateria z ładowarką już w drodze.
fazi75 u mnie na pierwszym pełnym ładowaniu po ok 150 zdjęciach zaczęła mrygać że na rezerwie już jadę. Mam nadzieję że po sformatowaniu baterii też będzie przynajmniej dwukrotnie wiecej. Tak czy inaczej druga bateria z ładowarką już w drodze.
Ostatnio na czerwonej mrugającej zrobiłem jakieś 80 szt i jeszcze się nie wyładowała a początki też nie były zbyt ciekawe (tak poniżej 200)
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Mike017 dzięki i również pozdrawiam![]()
W Operze wystarczy kliknąć prawym klawiszem myszki na obrazku i wybrać Właściwości obrazu. Oczywiście mówię tu o jedynej słusznej wersji Opery - 12.17. W tzw. nowej Operze to nie działa.
Też boleję, że Opera obecnie rozwijana nie oferuje tej funkcjonalności...
Witam wszytkich serdecznie jako świeżo upieczony na tym forum.
Chciałem tylko się pochwalić że zamówienie złożone, XZ-2jest już w drodze.
Miałem dosyć już mojego leciwego Canona G9 którego iso powyżej 400 przy słabym świetle przestaje być przydatne oraz kiepsko z AF.
Patrząc po zdjęciach jakie XZ-2 można zrobić gorzej na pewno nie będzie.
Chciałem tylko na szybko się poradzić jaką kartę radzicie czy wielkość ma znaczenie i szybsza niż 10 ma sens w przypadku tego aparatu ? Pewnie odpowiedź jest już w tym wątku tak więc za powtórkę przepraszam ale nie mam teraz czasu żeby przeczytać 170 stron w tym wątkubędę to czynił regularnie jak już aparat dojdzie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i wyczekuję kuriera.
Witaj w sekcie
Co do karty, wielkośc oczywiście ma znaczenie
Jak chcesz cykać w rawach to 8 gb zaskakująco szybko się kończy. Ja ma sandiska class 10 (ale nie tą extreme super extra professional) i jest spoczko.
Uległem zbiorowej histerii i ja. Bardzo proszę o pilne podanie jakie aku do XZ-2 warto kupić. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.