Kilka fotek z dzisiejszego dnia - zlot garbusów w Sławie (uwaga: fotki nieobrabiane - mają po około 5 MB każda)
Kilka fotek z dzisiejszego dnia - zlot garbusów w Sławie (uwaga: fotki nieobrabiane - mają po około 5 MB każda)
Ostatnio edytowane przez jarod69 ; 3.05.14 o 15:08
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Hmm... akurat to mi umknęło - pewnie dlatego że sam planuję zakupy w ramtech.pl, ktoś polecał http://ramtech.pl/records/categories.../search-type:1 tą ładowarkę i zamiennik![]()
Bardzo pozytywne. Druga bateria jest konieczna gdy chodzi się po mieście. Dodatkowo jest ładowarka więc nie trzeba ładować przez aparat.
Ostatnio edytowane przez zosia ; 3.05.14 o 15:54
Myślę, że powinno być ok - to mała różnica w napięciu, ale najlepiej zapytać użytkownika Skorano i czas wysyłki sporym, ale jak ci się nie spieszy... :P
Pomoże ktoś? Przekopiowałem z poprzedniej strony coby nie zginął
PS. Jakieś praktyczne wskazówki jak dostać się do OJ? mam 200 punktów, więc chciałbym dowiedzieć się za co zbiera się najszybciejMam jeszcze pytanie - w Saturnie odrazu dobrałem sobie pokrowiec - Apollo sztywny, z fajna ściereczką z mikrofibry na sznurku, z paskiem i kieszonką na kartę itd. Dobrałem go i aparat wchodził "na styk", ale w domu jak wszystko odpakowałem i zobaczyłem piękny pasek Olympusa na szyję (plus dekielek) to okazało się, że teraz nie zamknę pokrowcaczy myślicie, że przyjmą zwrot i będę mógł wymienić go na inny? Myślałem o Lowepro Santiago DV 35, ale nie wiem jak tam jest z paskiem - czy mieści się (ewentualnie mógłby wystawać ale tak żeby dało się prawie zamknąć) z tego co widzę, to niestety jest on niedostępny w Krakowie (i pewnie dlatego go ostatnio nie zakupiłem)
![]()
wrzucać zdjęcia mogę (ale na razie mało z XZ-2) bo wątków na razie nie mam o czym pisać a zaśmiecać nie chcę
ewentualnie by ktoś wspomógł dobrym słowem
![]()
Co do pokrowca nie pomogę. Sam jestem na etapie szukania. A że nie spieszy mnie się to wolno to mi idzie
Co do tego jak wejść do OJ, to jak wiele osób pisało już, udzielaj się na forum. Daj jakieś fotki. Komuś może się spodobają, kto wie. I do galerii warto coś wrzucić.
Tutaj 2 aku+ ładowarka za 11 dolarów:
http://www.ebay.com/itm/DSTE-2PCS-LI...item2ec21858d9