Białe jest różoweNo chyba, że to mój monitor jest do wymiany?
![]()
Białe jest różoweNo chyba, że to mój monitor jest do wymiany?
![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Jestem pewien ,że autor fotek udzieli nam jedynie słusznej odpowiedzi![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Rzecz jest tak oczywista, że nie ma czego tłumaczyć. W zależności od koloru powierzchni, od której odbija się światło, białe może być miejscami różowe, zielone, pomarańczowe i jakiekolwiek jeszcze. Dla mnie, jeśli ogólna kolorystyka zdjęcia się zgadza a przebarwienia pojawiają się w określonych, przewidywalnych miejscach, wszystko jest w porządku. Wolę tak, niż białą biel i zieloną twarz![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia
Za duzo.
Natomiast fotka fajna, a sygnaturka w stopce dopelnia calosci.
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.