Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
37 i 38 super , chociaz rozne , w jednym zdecydowany kolor a drugie takie delikatne pastelowe , bardzo milo ogladac Twoje prace ...
39 tez super , fajne spojzenie ...
Ale masz piękną teraźniejszość39 bardzo na tak.
patrzę i zastanawiam się czego mi brakuje....może właśnie "ramek" jak to napisał Saboor....tak tego mi brak....te są zbyt studyjne....
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Żeby Ci podkadzić, to powiem, że jest to jedyny wątek z modelkami który oglądam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tropic, jakie "ramki" masz na myśli?
Od razu powiem, że zdjęcia zrobione w warunkach plenerowych.
Bodzip, bardzo mi miło!
Dzięki Panowie za wjazd i zostawienie kilku słów od siebie.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ostatnio edytowane przez apz ; 6.04.12 o 16:47
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ej tam, u mnie kolano jest na wszystkich trzech monitorach, łącznie z badziewiastą, wypalającą matrycą laptopa.
BernArt - Moje zdjęcia
Tez ci poaplauzuje,a co.Podobaja mnie sie ostatnie .Ale.No taki juz jestem,ze mam ale,nie Ale ale ale.Wez w tym gdzie jest Slicznosc w turkusowym odcieniu sukni.Otworz fote w PS wybierz opcje z kolorem selektywnym.Ustaw czerwienie i na bazie tych czerwieni zmniejsz czarny,zmniejszaj do tego momentu az kolor Jej prawej dloni bedzie mniej odparzony czerwienia.Pozniej wez sobie na tapete Jej lewa reke,to ze w trzecim planie wystepuje i nie jest tak juz jak reszta oswietlona to nie znaczy ze jej kolorystyka ma byc juz inna.Niech juz ona bedzie ciemniejsza,ale w tej samej tonacji.
Teraz mozesz na mnie krzyczec.i tak mam glosniki wylaczone.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie