Winetou, czy jakiś inny Irokez ???![]()
![]()
Winetou, czy jakiś inny Irokez ???![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A gdzie tam... naturalna nieblondynka... pelno tego lata...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Rozumiem, że to wrzuta z okazji kanonizacji. Szkoda tej gałązki przez brzuch, ale fajny model, bo u nas niespotykany.
O wlasnie - dzieki za nazweNieswiadomie sie tez wpisalem w tryndy
Jako, ze zwierz popularny, moze uda mi sie go zlapac w bardziej korzystnej pozie![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Gruby dostał z farby![]()
Ostatnio edytowane przez Ania_ ; 27.04.14 o 22:49 Powód: Razi po oczach ;)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przyceluj jakiegoś biało niebieskiego, to me miejskie barwy...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Takiego znalazlem tak na szybko na wczorajszym spacerze - troche bialego i niebieskiego ma....
Kurde... problem jest... tego lata pelno, ale za szybko jak na moje stare nogi... no i podejsc z dzieciakami jak nie ma....
Ino takie cos mam jeszcze:
Na koniec spaceru zaobserowawalismy jeszcze jednego wrobla na galezi - troche wypasiony, ale to pewnie przez to amerykanskie zarcie....
Wiem, ze zdjecia nie powalaja, ale traktuje je raczej jako test i nauke nowego sprzetu - nyny by pewnie przez ta godzine obfocil ze 20 roznych gatunkow i to bez wychodzenia z samochoduJak sie przywyczaje do szkiel i puszki to postaram sie zapodac cos dla bardziej wymagajacych
Tradycyjnie dziekuje wszystkim za odwiedziny i komentarze
PS
Nie mam zielonego pojecia, czemu forum rozciaga te zdjecia do wiekszego rozmiaru, niz sa w rzeczywistosci - dzieki temu traca one na ostrosci i jakosci - oryginalny rozmiar to 800pix na iles tam, a wyswietla tak na oko jako 900pix albo wiecej - poradzi ktos?
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 29.04.14 o 06:47
To wypasione to sowa przecie. Przyrodnicy drżom normalnie.
The question is: What is a Mahna Mahna?