Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Tak, cięcie helmutha fajne. Motyw z obrazami i połamańcem schodów jest boski. Dążyłabym do minimalizmu. Kolorki - mniut!
Widzę to też w kwadracie ale potrzebowałabym więcej kadru z lewej![]()
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 22.01.12 o 01:31
Czeluść to pikuś - da się zawsze obciąć , ale brakuje podłogi , a powinna być 1/1 do ściany , i do tego wyodrębnić by trzeba trochę linie i szczegóły kompatybilne z dekoracją ściany i będzie super.
nigdy nie bedzie jak odbicie w wodzie, ale powinno być ciekawie.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Co Ci to dziecko zrobiło, że mu paluchy przytrzasnąłeś aaaa?!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Horror
---------- Post dodany o 18:57 ---------- Poprzedni post był o 18:57 ----------
Dobry tytuł: "Jeszcze ciepłe..."
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()